iPhone'da Google Maps ile Aracınızın Yerini Şıp Diye Bulun!

10
4
1
1
1
Dünyaca ünlü navigasyon ve haritalama uygulaması Google Maps, iPhone ile birlikte muazzam bir güç oluşturuyor. iPhone'nunuz ile otomobilinizin park yerini asla unutmayacaksınız.

Apple ile uyum içerisinde çalışan(ancak her nedense Apple Watch'dan kaybolan) Google Maps'a park yerinizin yerini unutmamanız amacıyla, yeni bir özellik eklendi. Google Maps, Apple Maps'ten farklı bir algoritmaya  sahip.

Yeni Google Haritalar güncellemesiyle artık park yerinizi haritada bulabilir, ayrıca konum fotoğrafları, sokak adresi, notlar gibi ayrıntıları kolayca edinebilirsiniz. iPhone ve iPad'de cihazlarında; Google Haritalar'da park yerinde işaretçi oluşturmak son derece kolay bir işlem.

Atılması gereken adımlar:

  • 1. Adım: App Store'a gidin ve Google Haritalar'ın güncel olduğundan emin olun.
  • 2. Adım: Google Haritalar uygulamasını açın.
  • 3. Adım: Bulunduğunuz yeri gösteren mavi noktaya dokunun.
  • 4. Adım: Görünen menüden 'Park yeri olarak ayarla' simgesine üzerine hafifçe dokunun.
  • 5.Adım: Bir park yer işareti haritaya eklenir. Yerin veya adresin fotoğrafları gibi ayrıntıları görüntülemek için üzerine dokunabilirsiniz.

Bu, araçlarının nerede park edildiğini hatırlamakta bazen zorlanan unutkan kullanıcılar için olağanüstü bir özellik. Google Maps ayrıca, arabanın yerinden ayrıldığını size anbean bildiren bir yazılım. Ne de olsa aracınız çekilmiş ve daha kötü olasılıkla çalınmış olabilir. Umarız başınıza asla böyle bir şey gelmez.

Kaynak : http://www.iphonehacks.com/2017/05/add-car-parking-location-google-maps-iphone.html
10
4
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
4
1
1
1