iPhone’dan Sonra OnePlus 3 de Uçaktan Düşmesine Rağmen Çizik Bile Almadı!

2
0
0
0
0
iPhone’dan Sonra OnePlus 3 de Uçaktan Düşmesine Rağmen Çizik Bile Almadı!
Sizlere dün aktardığımız iPhone’un uçaktan düşmesine rağmen çalışıyor olmasından sonra şimdi de One Plus 3 de aynı şekilde uçaktan atılmasına rağmen çatır çatır çalıştı.

Günümüzde akıllı telefonlar git gide pc kıvamına gelecek şekilde performansları artıyor olsa da birçoğu cebinizden düşürdüğünüz anca ciddi darbe alarak kullanılamaz hale geliyor. Hele ki balkon vb yüksek bir yerden düştüyse vay halinize.

Fakat sizlere aşağıdan görebileceğiniz gibi dün bahsettiğimiz habere göre 2500 feet, yani 800 metre civarı bir yükseklikten düşen iPhone 5S’nin çalışır halde bulunması herkesi şaşırtmıştı.

Fakat bu sefer farklı bir versiyonu da ortaya çıktı. Fransa’nın Mimizan kentinde 29 Temmuzda 750 feet yani yaklaşık 300 metre yükseklikte uçan bir uçaktan atılan One Plus 3 de sağlam çıkmasıyla bizleri şaşırtıyor. Hatta kıvırcık arkadaşın telefonu yerden kaldırmasıyla ciddi manada “çizik dahi almayan” telefon bir rekor kırmış olabilir. 

Ancak benim dikkatimi çeken bir detaya göre ki bu da telefonu almaya giden arkadaşın tişörtünde Never Settle yazması (OnePlus’ın sloganı) ve OnePlus kanalında çıkması. Yani pek de yapacaklarını sanmıyorum ama telefonun o sırada değiştirilme ihtimali de var gibi. Çünkü hadi çiziği geçtim hoparlör, USB bağlantı noktası, parmak izi okuyucunun kenarları gibi bölgelerde kum dolabilecekken o bile olmamasıyla “yemedim” demek geldi içimden.

Sizin bu konudaki yorumlarınız neler? Sizce video viral tarzında biraz kandırmaca mı var, yoksa harbiden bu telefon o şekilde düşüşe dayanabilir mi?

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0