Tam Anlamıyla Tony Stark Olacağımız Iron Man VR'ın Çıkış Tarihi Açıklandı (Fragman)

32
6
5
2
2
Tony Stark gibi uçmak ve savaşmak isteyenlere müjdemiz var. Sony, geliştiriciliğini Camouflaj'ın üstlendiği Iron Man VR'ın çıkış tarihini açıkladı ve oyunun hikayesine dair fragman yayınladı.

Sanal Gerçeklik teknolojisiyle zaten süper güçlere sahip olabiliyor ve savaşabiliyorduk. Yine de hepimiz bir kere bile olsa Tony Stark olmayı hayal etmişizdir. Neyse ki 2019’un ilk aylarında PlayStation VR için çıkacak Iron Man VR oyunu tanıtılmıştı. Tanıtımından uzun bir süre sonra PlayStation, oyunun çıkış tarihini ve hikaye fragmanını yayınladı.

Iron Man VR, Camouflaj isimli geliştirici şirket tarafından verilen üç yıllık emek sonucunda ancak çıkabiliyor. Tony Stark gibi uçup savaşabileceğimiz Iron Man VR, 28 Şubat 2020’de çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun nasıl bir şeye benzeyeceğini görmek için aşağıdaki heyecan verici fragmanı izleyebilirsiniz:

Geliştirici şirketin açıklamalarına göre Iron Man VR, sanal gerçeklik oynanışını tam anlamıyla yaratmak için tepeden tırnağa titizlikle geliştirildi. Oyuncular gerçek anlamda Tony Stark olacaklar ve hayat hikayesini birinci gözden görebilecekler, tabii ki hepsi sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde olabilecek.

iron man vr

Oyundaki başlıca kötü karakterimiz ise Ghost. Ghost’un Iron Man dünyasında ilk gözüktüğü yer çizgi romanın 219. sayısı. Geliştiricilerin yayınladığı yazıya göre Ghost’un Iron Man’e karşı verdiği mücadele hem ideolojik hem de kişisel. Yukarıdaki fragmanda da Ghost’u görebilirsiniz.

Şu anda Iron Man VR’ı ön sipariş ile satın almak istiyorsanız, oyunun PlayStation sayfasına buradan erişebilirsiniz. Iron Man VR’ın standart dijital versiyonu 249 TL’lik fiyat etiketine sahipken dijital deluxe sürümü 309 TL’lik fiyat etiketiyle ön siparişe açılmış.

Kaynak : https://www.slashgear.com/marvels-iron-man-vr-for-ps-vr-revealed-ahead-of-2020-launch-04594261/
32
6
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
32
6
5
2
2