Epic Games, Haftaya Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı

28
12
6
1
0
Epic Games, Haftaya Ücretsiz Vereceği Oyunu Açıkladı
Çoğu zaman ücretsiz oyun kampanyalarıyla karşımıza çıkan Epic Games, gelecek hafta bir oyunu daha ücretsiz hale getirecek. Steam’de 25 TL fiyat etiketine sahip olan Jotun: Valhalla Edition isimli oyun, Epic Games Store’da ücretsiz olarak satışa sunulacak.

Geçtiğimiz yıllarda Steam, dünyanın en popüler oyun platformu unvanını elinde tutuyordu ancak karşısına fazlasıyla dişli bir rakip çıktı: Epic Games. Şirket, Microsoft Windows ve macOS için dijital video oyun mağazası sektörüne geçtiğimiz senenin sonunda girdi ve büyük bir ilgi kazandı. Özellikle Fortnite ile fazlasıyla ilgi çeken Epic Games, neredeyse her ay yayınladığı ücretsiz oyunlarla da oyuncuları sevindirmeyi başarıyor.

Epic Games Store, Metro Exodus hamlesi ile birlikte de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Steam platformunda da yayınlanan oyunun daha sonrasında yalnızca Epic Games Store’da satışa açık bir hale getirilmesi, platformu Steam karşısında daha dişli ve daha etkili bir rakip haline getirmişti. Geçtiğimiz günlerde 103 TL’lik Rayman Legends isimli oyunu ücretsiz hale getiren Epic Games, bir oyunu daha ücretsiz yaptı.

Jotun: Valhalla Edition, 5 Aralık'ta Epic Games Store’da ücretsiz olarak yayınlanacak

Jotun, İskandinav mitolojisini konu alan, elle çizilmiş bir aksiyon ve keşif oyunudur. Oyunda utanç verici bir biçimde ölen bir Viking savaşçısı olan Thora’yı kontrol ediyorsunuz ve Valhalla’ya gidebilmek için kendinizi İskandinav tanrılarına kanıtlamaya çalışıyorsunuz. Jotun, ilk olarak Eylül 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştü ve Steam platformunda yayınlanmıştı. 2016 yılında Wii U, PS4 ve Xbox One platformlarına yayınlanan oyun, birkaç gün sonra Epic Games Store için de yayınlanacak.

Metacritic skoru 72 ile 79 arasında olan oyun, oldukça güzel gözüken elle çizilmiş animasyonlara sahip. Elinizdeki büyük çift taraflı balta ile dev yaratıkları öldürerek kendinizi kanıtlamaya çalıştığınız oyunda aynı zamanda gerçekli seslendirmeler de bulunuyor. Oyuna sahip olmak için 5 Aralık 2019 tarihini beklemeniz gerekiyor. Oyun, şu anda Epic Games platformunda bulunmuyor ve yayınlandığı günden itibaren 12 Aralık tarihine kadar ücretsiz kalacak.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/11/30/epic-games-store-free-game-pc-jotun/
28
12
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
12
6
1
0