Eviniz İçin Her Bütçeye Uygun 10 Kablosuz Zil Önerisi

5
1
0
0
0
Evlerimizin en neşeli melodisi olan kapı zilleri de artık teknolojiye uyum sağladı ve kablosuz olarak üretilmeye başladı. Kablosuz zil, kullanıcıyı uzun kablolar yerleştirme zahmetinden kurtarıyor ve onlarca farklı melodi seçeneği sunuyor. Her bütçeye uygun kablosuz kapı zillerinden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca ürünlerin öne çıkan özelliklerini anlattık.

Bazen çok önemsemesek bile kapı zili, evimizin en dramatik öğelerinden biridir. Asla gelmesini ummadığımız kara haber de, hevesle beklediğimiz iyi haber de aynı zili çalarak geldiğini bildirir. Bu nedenle kapı zilleri son derece önemlidir. Kapı zilleri de artık teknolojiye uyum sağladı ve kablosuz zil olarak karşımıza çıkmaya başladı. Kablosuz zil, kullanıcılarını kablolarla uğraşma zahmetinden kurtarıyor.

Kablosuz zil yerine eski usül bir zil bağlatmak oldukça zahmetlidir. Duvarlar delinir, kablolar çekilir, sıvadır, boyadır derken ufak bir bağlantı bile bütün gün süren bir uğraş gerektirir. Bunun yerine bir kablosuz zil kullanırsanız yapmanız gereken tek şey kapınızın dışına düğmeyi, kapınızın içine de hoparlörü takmaktır. Zili duymakta zorluk çeken insanlar için bu tür ürünler gerçekten hayatı büyük oranda kolaylaştıracaktır. 

Her bütçeye uygun kablosuz zil önerileri:

  • Legrand Comfort Kablosuz Zil
  • Fenteer Kablosuz Kapı Zili
  • Cacazi Kablosuz Zil
  • FLAMEER Kablosuz Kapı Zili
  • Vk&Vk Kablosuz Kapı Zili
  • TECHNOMAX Kablosuz Zil
  • Helios Kablosuz Kapı Zili
  • S-LINK Kablosuz Kapı Zili
  • JETSTAR Kablosuz Kapı Zili
  • Cata CT-101 Kablosuz Kapı Zili

Yüksek ses seviyesi: Legrand Comfort Kablosuz Zil

Legrand Comfort Kablosuz Zil

75 dB ses seviyesi sunan Legrand Comfort Kablosuz Zil, 100 metrelik çalışma mesafesine sahip. Sunduğu 15 farklı kapı zili melodi seçeneği sayesinde neredeyse her gün yeni bir kapı ziline uyanmanız mümkün. Ürün, kutusundan çıkan 1 adet CR2 pil ile çalışıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Geleceğin enerji teknolojisi: Fenteer Kablosuz Kapı Zili

Fenteer Kablosuz Kapı Zili

Fenteer Kablosuz Kapı Zili için geleceği teknolojisi demek yanlış olmaz. Çünkü pilsiz çalışıyor. Çalışması için gerekli olan enerjinin, zile basıldığı anda parmaktan alınan elektrik gücünden geldiğini iddia ediyor. Kapalı alanda 50 metre, açık alanda ise 100 metre çalışma mesafesine sahip olan ürün 5 farklı melodi seçeneği sunuyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Uzak mesafeler için ideal: Cacazi Kablosuz Zil

Cacazi Kablosuz Zil

Büyük evler için kullanımı ideal olan Cacazi Kablosuz Zilin çalışma mesafesi tam 300 metre. Sunduğu 60 farklı melodi seçeneği ile her gün bambaşka bir kapı ziline uyanmanız mümkün. Ürün, dahili olarak gelen 12 v 23a alkalin pil ile çalışıyor. Alıcı üzerindeki düğmeye 5 saniye basarak hoparlör ile zil düğmesini hızla ve kolayca eşleştirebilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Su geçirmez özel kaplama: FLAMEER Kablosuz Kapı Zili

FLAMEER Kablosuz Kapı Zili

FLAMEER Kablosuz Kapı Zili özel bir plastik dış kaplamaya sahip olduğu ve su geçirmez olduğu için açık alanlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. 60 farklı kapı zili melodisinin 5 farklı ses seviyesi üzerinden çalmasını ayarlayabilirsiniz. Üzerinde bulunan farklı tuşlara, farklı melodiler atayarak zili kimin çaldığını daha kapıyı açmadan anlamanız mümkün. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kolay montaj imkanı: Vk&Vk Kablosuz Kapı Zili

Vk&Vk Kablosuz Kapı Zili

32 farklı kapı zili melodisi sunan Vk&Vk Kablosuz Kapı Zilini dahili olarak gelen 12 Volt 2.3 A pil ile çalıştırmanız mümkün. 50 metre çalışma mesafesine sahip kablosuz zil, herhangi bir elektrik tesisatı kurmadan ve ev dekorasyonuna zarar vermeden kolayca monte edilip sökülebiliyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Geniş frekans aralığı: TECHNOMAX Kablosuz Zil

TECHNOMAX Kablosuz Zil

Dahili olarak gelen LR23A 12 Volt pil ile çalışan TECHNOMAX Kablosuz Zil, birden çok frekansta çalabiliyor. Bunun anlamı, zil sesinin seviyesini dilediğiniz gibi ayarlayabiliyor olmanızdır. 50 metre çalışma mesafesine sahip olan kablosuz zil, 24 farklı kapı zili melodisi sunuyor. Üstelik kolayca monte etmek mümkün. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tek zil, iki farklı alanda kullanım: Helios Kablosuz Kapı Zili

Helios Kablosuz Kapı Zili

Helios Kablosuz Kapı Zili, yanında iki farklı düğme aparatı ile birlikte geliyor. Düğmelerden birini dış kapıya, birini iç kapıya bağlayarak yalnızca tek bir kablosuz zil üzerinden gelen herkesin kapı çalışını duymanız mümkün. Kolayca monte edilip sökülebildiği için her yerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İç mekan kullanımı için ideal: S-LINK Kablosuz Kapı Zili

S-LINK Kablosuz Kapı Zili

32 farklı kapı zili melodisi sunan S-LINK Kablosuz Kapı Zili, 3 adet AA pil ile çalışıyor. Ürünün çalışma menzili biraz sınırlı olduğu için dış kapı bağlantıları için uygun değil ancak evinizin iç kapısına bağladığınız zaman seçmiş olduğunuz 32 farklı kapı zili melodisinden birini her çalışta rahatlıkla duyabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hasta zili olarak da işlevsel: JETSTAR Kablosuz Kapı Zili

JETSTAR Kablosuz Kapı Zili

100 metre çalışma mesafesine sahip JETSTAR Kablosuz Kapı Zili, 2 adet AA pil ile çalışıyor. Kolay kullanılabilir ve kolay monte edilebilir yapısı sayesinde yalnızca kapı zili olarak değil, hasta zili olarak da kullanılabilir. Herhangi bir kurulum işlemi gerekmiyor. Pili taktığınız anda kablosuz zil çalışmaya başlıyor. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Hızlı ve kolay kullanım: Cata CT-101 Kablosuz Kapı Zili

Cata CT-101 Kablosuz Kapı Zili

32 farklı kapı zili melodisi sunan Cata CT-101 Kablosuz Kapı Zilinin çalışma mesafesi 100 metredir. Dahili olarak gelen tek pil ile çalışan ürün kolayca monte edilebiliyor ve kolayca sökülebiliyor. Bu sayede dilediğiniz yerde gönül rahatlığıyla kullanabiliyorsunuz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Monte işlemleri ile uğraşmadan kolayca kullanabileceğiniz kablosuz zil önerilerinden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca ürünlerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. 

5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0