Kingdom Hearts III DLC'sinin Çıkış Tarihi, Yanlışlıkla Yayınlanan Fragmanda Ortaya Çıktı

4
1
1
0
0
Konsol oyuncuları tarafından fazlasıyla sevilen Kingdom Hearts III'ün beklenen DLC'si Re Mind'ın çıkış tarihi, yayınlanan fragmanda yanlışlıkla ortaya çıktı. Hemen yayından kaldırılan fragmana göre DLC; PS4'e ocak, Xbox'a ise şubat ayında gelecek.

Kingdom Hearts III için yayınlanacak büyük DLC Re Mind, serinin sevenleri için uzun süredi bekleniyordu. Fakat ne kadar daha beklemek zorunda olduklarını bilmeyen hayranlarını sevindirecek bir haberimiz var. Square Enix’in yayınladığı ve şuan kaldırılan bir video, DLC’nin çıkış tarihini bizlere sundu.

Square Enix, YouTube üzerinden Kingdom Hearts III’ün Re Mind DLC’si için bir fragman yayınlamıştı. Fakat fragmanla birlikte DLC’nin çıkış tarihinin PlayStation 4 için 23 Ocak, Xbox One için 25 Şubat olduğu bilgisi de verilmişti. Dolayısıyla bu hatanın düzeltilmesi için video hemen yayından kaldırıldı.

kingdom hearts iii

Re Mind DLC’sinden gelen fragman yalnızca çıkış tarihini de göstermiyordu. Fragman, oyunun oynanışı ve DLC’nin oyuna neler katacağı hakkında da önemli fikirler sağlıyordu. Square Enix tarafından hatalı bir şekilde yayınlanıp yayından kaldırılan fragmanı yazımızın en altında izleyebilirsiniz.

Fragman, oynanış dışında yeni karakterlere, yeni savaşlara ve çok daha fazlasına da ışık tutuyor. Aynı zamanda Kingdom Heatds III’de göremediğimiz Final Fantasy karakterleri Leon, Yuffie ve Aerith’in geri dönüşünü de görüyoruz.

Kingdom Hearts III’ü bitiren oyuncuların bu oyuna yeniden dönüp dönmeyeceği ya da yeni başlayanlar için bu DLC’nin oyuna nasıl yedirileceği merak konusu. Ancak bazı kaynakların haberlerine göre oyuna yalnızca hikaye bağlamında yenilikler gelmeyecek, yeni oyun modları da gelecek.

kindom hearts iii re mind dlc

Kingdom Hearts III Re Mind DLC’sinin ilk fragmanı bu yılın başlarında yayınlanmıştı ve merak uyandırmıştı. Ardından oyuncular Square Enix’in Re Mind DLC’sinin bu kış geleceğini açıklamasıyla birlikte bir köşeye çekilip DLC’yi beklemeye başlamışlardı.

Kingdom Hearts III, IGN’in puanlamasından 8,7’lik not aldı. Dolayısıyla henüz bu seriye başlamamış bir konsol oyuncusuysanız, seriye başlamanız gerektiğinin birçok eleştirmen tarafından önerildiğini hatırlatmakta fayda var.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/12/07/kingdom-hearts-3-dlc-trailer-teases-january-2020-release-date
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0