Microsoft'a Bağlı Oyun Stüdyosundan AAA Oyunun Gelişini Müjdeleyen İş İlanı

7
3
1
0
0
Geçtiğimiz yıl Microsoft bünyesine katılan inXile Entertainment, hayranlarını sevindirecek bir habere işaret eden bir iş ilanı yayınladı. İş ilanında yer alan bilgi, stüdyo tarafından geliştirilen duyurulmamış AAA RPG oyuna işaret ediyor.

RPG oyunlar söz konusu olduğunda akla gelen ilk geliştirici stüdyolardan birisi inXile Entertainment’tır. Bu geliştirici şirketi yalnızca kendi oyunlarıyla ün kazanmış değil, aynı zamanda Fallout serisinden tanınan Brian Fargo ile de ününe ün katmıştır.

Microsoft inXile Entertainment’ın başarısını gördükten sonra stüdyoyu birkaç yıl önce bünyesine katmaya karar verdi. Böylece Xbox’ın en eleştirilen kısımlarından biri olan oyun geliştiricileri problemi de böylelikle çözüme kavuşturuldu.

Heyecan veren iş ilanı:

inexile wastelands

İşte bu başarılı geliştirici stüdyosunun adı, yayınladıkları bir iş ilanıyla birlikte yeniden gündeme geldi. Şirketin yayınladığı ‘Baş Yazılım Mühendisi’ ilanında stüdyonun yepyeni bir AAA RPG üzerinde çalıştığı bahsedildi. Stüdyonun üzerinde çalıştığı bu duyurulmayan RPG, aksiyon elementlerine sahip tek kişilik bir oyun olacak gibi duruyor.

Şirketin yayınladığı iş ilanı şu şekilde:

"inXile Entertainment, heyecan verici ve duyurulmamış RPG projesinde ekibimize katılmak için yetenekli ve hevesli bir Baş Yazılım Mühendisi arıyor. Oyun Direktörü ve diğer proje liderleriyle çalışan Baş Yazılım Mühendisi, oyunun vizyonunu hayata geçirecek teknik yol haritasının oluşturulmasından sorumludur."

inexile wastelands

inXile Entertainment, daha önce Wasteland 3 ile birlikte birçok yeni yapım üzerinde de çalıştıklarını açıklamıştı. Gelecek oyunların Xbox ve PC platformlarına özel olacağı neredeyse kesin sayılabilir.

inXile Entertainment’ın günümüze hangi oyunları kazandırdığını bilmiyorsanız size biraz stüdyoyu anlatalım. inXile, Torment: Tides of Numenera, Bard’s Tale serisi, Wasteland serisi ve The Mage’s Tale yapımlarıyla tanınıyor. Kalitesiyle aynı çapta stüdyolara meydan okuyan Wasteland 3 ise gelecek yıl meraklılarıyla buluşacak.

inXile’ın ilanında açıklanan oyunun henüz ne olduğu hakkında hiçbir fikir yok. Ancak siz stüdyonun AAA oyununu beklerken diğer yapımlarına da göz atabilirsiniz. Mesela Wasteland serisine başlayabilir, 18 Mayıs 2020’de çıkacak Wasteland 3’ün ön siparişini de bu bağlantıya tıklayarak verebilirsiniz.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/microsofts-inxile-hunts-software-lead-next-gen-aaa-single-player-rpg
7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0