2
0
0
0
0

Elektrikli scooter'lar dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi ülkemizde de giderek popülerleşiyor. Özellikle trafikle boğuşan büyük şehirlerde zamandan tasarruf etmenin ve yolculuğumuzu daha yeşil bir yolculuğa çevirmenin harika bir yolu olan elektrikli scooter'ların ülkemizde gelişmesini ve yaygınlaşmasını sağlayan en önde gelen girişim ise Martı.

Avrupa ve Amerika'da yükselişe geçen paylaşımlı elektrikli scooter sistemini ülkemize getiren ilk girişim olan Martı, 2019 yılında İstanbul'da başladığı yolculuğuna Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep’te devam ediyor. Biz de her geçen gün daha popüler hale gelen Martı'yı zorlu bir teste tabii tutmak istedik ve 'neden bir Lamborghini ile kapıştırmayalım ki?' dedik. 

Lamborghini mi Martı mı? 

martı

Ozancan'ın Lamborghini ile Lütfi'nin ise Martı ile çıktığı 6 km'lik yolculuk boyunca aynı zamanda bir de konuğumuz vardı. Martı'nın CEO’su Oğuz Alper Öktem, yarışa Ozancan'ın yanında Lamborghini ile katıldı. Biz de yolculuk boyunca kendisi ile Martı’nın başarısını ve gelecek planlarını konuştuk. 

Martı'ya ve paylaşımlı seyahat teknolojilerine yönelik merak ettiğiniz bazı konu başlıklarına dair cevaplar bulabileceğiniz videomuzun sonunda ise tabii ki bir kazananımız oldu. Hem kazananın kim olduğunu hem de sizlere özel bir sürpriz ödülümüz hakkında detayları öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz.

Eğer henüz Martı deneyimi yaşamadıysanız da hemen Martı uygulamasını telefonunuza indirip size en yakın Martı Scooter’ına giderek keyifli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Yolculuğunuz bittiğinde ise tek yapmanız gereken Martı'yı diğer kullanıcıların da ulaşabileceği bir yere kilitlemek. Şimdiden keyifli yolculuklar!

2
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
0
0
0
0