Land Rover Türkiye'de, İnternet Üzerinden Araç Satışı İşlemlerine Başladı

17
7
6
1
0
Land Rover, internet üzerinden araç satışı işlemlerine başladı. Bu sistem kapsamında araç seçildikten sonra ön ödeme yapılıyor ve ilgili satıcı, aracı teslimat için hazırlıyor.

Ürettiği SUV tipi araçlarla ön plana çıkan Land Rover, otomobil sektöründe yeni bir uygulamayı ülkemizde hayata geçirdi. Buna göre Land Rover, Türkiye'de online araç satış platformunu başlattı. Başlatılan sistem karşılığında ilk araç çoktan satıldı.

Bu özellik sayesinde müşteriler, Land Rover'ın internet sitesi üzerinden bütün modelleri inceleyebilecek, özel fiyatları görüntüleyebilecekler ve ön ödeme yaparak yeni araçlarına sahip olabilecekler.

online satış

Konuyla ilgilli olarak yapılan açıklamalarda Land Rover'ın bu sisteminin potansiyel müşteriler tarafından ilgiyle karşılandığı belirtildi. Bu sistem dahillinde satılan ilk araç ise, şirketin yeni modellerinden olan Range Rover Autobiography oldu. Şirketin elektrikli motor seçeneğine sahip olan bu modeli, yaklaşık 2 milyon TL karşılığında satın alındı ve bu aracın teslimatı Borusan Otomotiv tarafından gerçekleştirildi.

land rover

Land Rover'ın hayata geçirdiği bu uygulamayı deneyimlemek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanarak, Land Rover'ın online olarak satışını yaptığı modellerini inceleyebilir, internete özel fiyatları takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/otomotiv/land-rover-turkiyenin-yeni-online-satis-platformu-acildi-5225359/
17
7
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
7
6
1
0