Emilia Clarke’lı Last Christmas Filminden İlk Fragman Geldi

8
1
0
0
0
Paul Feig’in yeni filmi Last Christmas’ta Game of Thrones Yıldızı Emilia Clarke ve Crazy Rich Asians’dan Henry Goldling başrolleri paylaşıyor. Bu yılbaşı filmi, bir yılbaşı filminden beklenen bütün klişeleri içinde barındırıyor. Bir de George Michael şarkılarını.

Bride’s Maid filminin seveni oldukça fazla. Genel olarak çok yüksek puanları olmasa da yüksek izlenme oranına sahip yapımın arkasındaki isim olan Paul Feig, bu defa romantik komediyle karşımıza çıkıyor.

Game of Thrones dizisinde büyük şöhrete kavuşan Emilia Clarke ve Crazy Rich Asians dizisinden tanıdığımız Henry Golding bu yapımda başrolleri paylaşıyorlar. 

Fragmandan klişe akıyor olması filmi kötü yapar mı?

last-christmas-ilk-fragman

Tam sevgilinizle gidip izleyeceğiniz, mümkünse evde battaniye altında televizyondan izlemelik gibi duran fragman, bir noel filminde olan bütün Hollywood klişelerini bünyesine toplamayı başarmış durumda. Öyle ki bir süre insan romantik filmleri karikatürize mi ediyorlar diye  düşünüyor. Çarpışarak tanışan insanlar, saçma ve sakar hareketler, tek cümlelik şakalar, duygusal cümleler, buz pistinde tek bir çiftin olduğu sahneler, toplum içinde Noel şarkısı söylemek.. Hiçbir detay pas geçilmeden, her klişeye tek tek girilmiş bir fragmanla karşı karşıyayız. 

Fragmanda Emma Thompson’ı aksanlı konuşurken, Clarke’ın kaşlarını yine yerinde duramazken izliyor ve beceriksiz bir Noel Baba cücesi ile Golding’in işleri yoluna koyup koyamayacağını düşünürken buluyoruz. 

Filmde ayrıca George Michael şarkıları bulunacak. Arka fonda çalan ve kalp rahatsızlığıyla ilgili sözlere sahip Wham! şarkısı ise konsepti, Emilia Clarke'ın hastalık geçmişini düşününce daha dramatik geliyor. 

Last Christmas filminin kadrosu

last-christmas-emilia-clarke-henry-golding

Filmde başrolleri Emilia Clarke (Kate) ve Henry Golding paylaşıyor. İkiliye Michelle Yeoh, Emma Thompson, Sue Perkins, Patti LuPone, Ingrid Oliver gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosu, yapımcılığı da üstlenen Emma Thompson ve Bryony Kimmings’in kaleminden çıkarken yönetmen koltuğunda da Paul Feig yer alıyor.

Last Christmas, 8 Kasım’da vizyona girecek. 

Kaynak : https://mashable.com/video/last-christmas-first-trailer-emilia-clarke-henry-golding/
8
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
0
0
0