League Of Legends’ın Yeni Sezonunda Neler Değişecek?!

2
1
1
0
0
League Of Legends’ın Yeni Sezonunda Neler Değişecek?!
League Of Legends’da nelerin değişeceğini detaylı bir şekilde anlatan video yayımlandı.

Sevilen MOBA türü oyun League of Legends’ın yapımcısı Riot Games, yeni seneye hangi değişikliklerle gireceklerini gösteren bir video yayımladı. Videoda oyunda yapılan büyük değişiklikler detaylı olarak anlatılıyor.

Orman

Yeni yıl güncellemesiyle birlikte LoL’ün meşhur ormanına “Canlı Orman” isimli yeni bir özellik gelecek ve bu özellik sayesinde ormanda bulunan bazı bitkiler oyuncular tarafından kullanılabilecek. Yer değişimine yarayan, can ve mana dolduran, görüş sağlayan 3 farklı bitki türü var.

Bunun yanı sıra, ormandaki yaratıklardan bazılarının sayısında düzenlemeler yapıldı.

Gizlenme

LoL, kahramanların gizlenme özelliğini iki farklı gruba ayırmaya karar vermiş. “Görünmezlik” ve “gizlenme” olarak isimlendirilen bu özellik kategorilerinin farkı, aynı Evelynn’inn pasifinde olduğu gibi düşmana yakın durulduğu sırada özelliğin işlevini yitirmesi.

Ölümcüllük

Riot Games, LoL’deki eşyaların başlıca özelliklerinden birisi olan “zırh delme”yi “ölümcüllük” isimli bir özellikle değiştirmeye karar vermiş. Aynı zırh delmede olduğu gibi rakibin zırhının bir bölümünün hesaba katılmamasını sağlayan ölümcüllük, seviye yükseldikçe daha etkili oluyor.

Destek

Yenilenen LoL, destek türü kahramanları birçok açıdan değiştirdi. Bazı eşyaların özellikleri yeniden düzenlendi ve oyuna 3 yeni eşya, bir yeni Kabiliyet eklendi.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0