1
0
0
0
0

Bugünkü videomuzda Logitech’in oyuncu ekipmanları Logitech Pro X kulaklık, klavye ve mouse incelemesi ile karşınızdayız.Bu ürünlerin özelliklerine dair yorumlarımız şimdi bu videoda! Herkese iyi seyirler.

Logitech Pro X oyuncu kulaklığı

İncelediğimiz ilk ürün, yenilenmiş 7.1 ses sistemi teknolojisine sahip Logitech Pro X oyuncu kulaklığı. Kulaklık, sahip olduğu bu teknoloji sayesinde oyunlarda ses kasma deneyiminizi iyileştiriyor. Ayrıca Logitech Pro X oyuncu kulaklığı, ayarlanabilir yapısı sayesinde kafanızın şeklini alıyor ve rahat bir kullanım sunuyor. 

Logitech Pro X oyuncu klavyesi

Kablolu bir şekilde gelen bu klavyenin kablosu tak-çıkar yapabilme imkanı tanıyor ve bu sayede kolayca taşınabiliyor. Ayrıca klavye üzerinde yer alan F tuşlarını Logitech G HUB yazılımı üzerinden makrolayabilir ya da klavyenin ışıklandırmasını değiştirebilirsiniz. 

Logitech Pro X oyuncu mouse’u

Masadaki son ürünümüz ise Logitech Pro X oyuncu mouse’u. Altında yer alan ağırlıklar ile hafifliğini istediğiniz gibi ayarlayabildiğiniz bu mouse’un üzerinde 11 adet tuş yer alıyor. Yine tıpkı klavye gibi bu tuşları da G HUB yazılımı üzerinden değiştirebiliyor, mouse’un renklerini ayarlayabiliyorsunuz. 

 

Ürünleri incelemek ve satın almak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0