Logitech'in PC Oyunlarını Avucumuza Sığdıracak Taşınabilir Oyun Konsolu Ortaya Çıktı: İşte Böyle Görünecek!

25
2
2
2
0
Logitech'in geçtiğimiz aylarda alttan alta duyurduğu taşınabilir oyun konsolu, bugün render görüntüleriyle karşımıza geldi. Sızdırılan görüntülerde konsolun bir sürprize yer vereceği de görüldü.

Video oyunların mobil dünyadaki büyümesi her geçen gün artarak devam ederken, bizler de yavaş yavaş geçmişteki gibi elimizde oyun konsollarıyla dolaşmaya başladık. Yeni nesil portatif oyun konsollarının en öne çıkan temsilcisi Steam’in Deck konsolu olurken, bugün buna rakip olacak bir konsoldan render görüntüleri geldi.

Teknoloji dünyasının yakından tanıdığı bir Twitter kullanıcısı olan Evan Blass, bilgisayar donanımı üreticisi Logitech’in portatif konsoluna ait render görsellerini paylaştı. Bu ayın başında ‘Logitech G Gaming Handheld’ ismiyle gizemli bir şekilde resmen gösterilen oyun konsolu, render görüntülerinde neredeyse tüm öne çıkan özelliklerine yer verdi.

Karşınızda Logitech'in yakında tanıtacağı portatif oyun konsolu:

logitech g handheld

logitech g handheld

Konsolun render görüntülerine baktığımızda iki adet analog kontrolcü, sekizli ana kontrol tuşu, bir anasayfa tuşu, üzerinde Logitech logosu bulunan bir tuş, seçenekler ve menü tuşunun bulunduğunu görüyoruz.  Bununla birlikte konsolun arkadan çekilen fotoğrafında da 4 adet tetik tuşunu açık bir şekilde seçebiliyoruz.

logitech g handheld

Paylaşılan bir diğer fotoğraf ise özellikle bazı sevindiren detaylara yer veriyor. Konsolun ana sayfasını gördüğümüz bu ekran görüntüsü, Google Play Store’un yanı sıra Xbox, NVIDIA, Steam, Google Chrome ve YouTube logolarına yer eriyor. Yani konsol, tıpkı Steam Deck gibi aslında tam anlamıyla taşınabilir bir oyun konsolu görevi görecek. Konsol ile Steam kütüphanemizdeki oyunları oynayıp oynayamayacağımız ise henüz belli değil.

Logitech'in portatif oyun konsolunu ne zaman tanıtılacağı, piyasaya süreceği veya konsolun nasıl bir fiyata sahip olacağı bilinmiyor.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/logitechs-upcoming-handheld-console-revealed-in-leaked-renders/
25
2
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
2
0