Loki Dizisinde MCU'nun Daha Önce Görülmemiş Köşelerine Gidilecek

12
2
1
1
1
Disney’in abonelikli çevrimiçi dizi film izleme platformu Disney+’da yer alacak olan dizilerden bir tanesi de başrolünde Tom Hiddleston’ın yer aldığı Loki dizisi olacak. Dizide, Endgame’de Tesseract’ı alarak kaçan Loki’nin ne yaptığının yanı sıra akıllarda kalan soruların cevapları da öğrenilecek.

Marvel Stüdyo’larının başkanı Kevin Feige’nin D23’te konu aldığı dizilerden bir tanesi de oldukça kısa geçilse de Loki’ydi. Feige’e göre bu Loki'nin maceraları aynı zamanda akıllarda kalan bazı soru işaretlerini de giderecek.

Macera yeni başlıyor

Loki

Dizinin yanıtlayacağı sorulardan bir tanesi Loki’nin Endgame’de Tesseract’ı aldıktan sonra nereye gittiği, arkadaş edinip edinemediği ve tekrar şansın kendisine gülüp gülmeyeceği olacak. Loki’yi canlandıran Tom Hiddleston, D23’e katılmamış olsa da panele katılanlara videolu mesaj göndererek “Senin ve benim içinde bulunduğumuz bu yolculuk henüz bitmedi. Hatta daha yeni başlıyor” dedi.

Dizinin showrunner’ı Michael Waldron ve yönetmeni Kate Herron, dizinin Loki’yi “MCU’nun daha önce görülmemiş köşelerine götüreceğinin” bilgisini verdi. Loki’nin bunu yapabilmesini sağlayacak olan şey ise uzay ve zamanda ışınlanarak yolculuk yaptırabilecek olan ele geçirdiği Tesseract, yani Uzay Taşı (Space Stone).

Loki, Tesseract’ı nasıl kullanacak?

Şu an için dizide Loki’nin bu gücü nasıl kullanacağı bilinmiyor dolayısıyla öğrenmek için dizinin çıkmasını beklemek durumundayız. Ancak Tom Hiddleston’un San Diego Comic-Con’da bahsettiğine göre dizideki Loki’nin hatırlayabildiği tek şey The Avengers dönemi ve burada hatırladığı son şey ise Hulk’tan aldığı ağır darbeler.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/marvel-discusses-lokis-disney-series-at-d23/1100-6469343/
12
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
1