Netflix'in Uzay Temalı Dizisi Lost in Space'in İkinci Sezon Tarihi Belli Oldu

40
1
1
1
0
Netflix'in Uzay Temalı Dizisi Lost in Space'in İkinci Sezon Tarihi Belli Oldu
Netflix'in ünlü dizilerinden Lost In Space, ikinci sezon onayını almıştı. İkinci sezonu görmek için daha fazla beklemeniz gerekmiyor. Lost In Space, 24 Aralık'ta Netflix'e ikinci sezonuyla geri dönecek.

Netflix nihayet Lost in Space'e devam etmeye hazır. Açıklamaya göre dizinin yeni sezonu 24 Aralıkta gösterime girecek. Serinin yayınlanmış bir de fragmanı bulunuyor.

Robinson'ların (özellikle Will'in) Robot'u bulmaya kararlı olduğu en başında açıktır, ancak bu gerçekten zorluklardan sadece bir tanesidir. Diğer sömürgecilere yeniden katılmaları basit olmayacak. Özellikle kurnaz Dr. Smith ve Don West ile boğuşmadıkça bu zor gibi gözüküyor.

Fragman:

 Lost In Space, bir Amerikan bilim kurgu dizisi ve aynı adı taşıyan 1965 yılında yapılmış serinin yeniden tanımlanmasıdır. Dizi Netflix'te önemli bir yere sahip.

Yeni sezonda Will başta olmak üzere karakterlerimiz robotu bulmaya çalışacak. Pek çok gizemiyle biten ilk sezonun ardındna 2. sezonu merakla bekliyoruz. İlk sezon, ilk üç gününde 6,3 milyon ABD izleyicisine ulaştı ve aylarca Netflix kütüphanesinin merkezini oluşturdu. Bu sezon, hem sadık hayranlara hitap etmesi hem de her zamanki heyecanıyla yeni izleyiciler kazanmak için rekabette olması gerekiyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/10/05/second-season-of-lost-in-space-premieres-december-24th/
40
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
40
1
1
1
0