Hem Şık Hem Sportif Severlere: 2022 Kia Ceed'in Fotoğrafları Paylaşıldı

4
2
2
1
1
Makyajlı Kia Ceed, test sürüşü esnasında kameralara yakalandı. Tasarım değişiklikleriyle dikkat çekecek Ceed, 14 Temmuz'da (yarın) Kia tarafından düzenlenecek olan lansmanda görücüye çıkacak.

Yaklaşık üç senedir piyasada olan üçüncü nesil Ceed, yeni makyajıyla görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Güney Koreli otomobil devi Kia, güncellenen modellerini yarın resmen lanse edecek. Volkswagen Golf'ün direkt rakibi sayılacak Ceed ailesine daha fazla ilgi çekmek isteyen üretici, GT ve GT Line modellerinin arasında bulunduğu bir tanıtım görüntüsünü lansman öncesinde yayınladı.

Modelin çekilen görüntüleri oldukça düşük çözünürlükte ancak bu görsellerden yapılan çıkarımlara göre yeni Kia, yeni Ceed’de trende uymuş (BMW’nin gittikçe büyüyen böbreklerini düşünün) ve aracın ızgarasında tasarım değişikliğine gitmiş. Yeni modeli bu yeni ızgaradan tanımak mümkün olacak.

GT ailesi yine sportif detaylarıyla ön plana çıkacak:

2022 kia ceed

Porsche’yi andıran LED ön far takımını kullanmayı bırakan Ceed ailesinde yeniden geleneksel tasarımı görüyoruz. GT ailesi, geçmişte olduğu gibi kırmızı detaylarıyla ‘Sportifim’ diye bağırmaya devam edecek. Yeni Ceed’lerin her birinde Kia’nın yeni kurumsal logosunu da göreceğiz. Fotoğraflarda yer almayan tek araç ise XCeed. Ailenin crossover üyesinin ilerleyen günlerde tanıtılması bekleniyor.

Makyajlı modellerin motor seçeneklerinde bir değişiklik beklenmiyor. Araçlarına uzun süredir yeni motor seçenekleri ile desteklemekte olan Kia, geçtiğimiz yıl 1.5 litrelik yeni bir motor seçeneğini satışa sunmuştu. Bununla birlikte, GT ailesinin 1.6 litrelik turbolu motorunda Aktif Silindir Kontrolü teknolojisine yer verileceği söylentisi mevcut.

2022 Kia Ceed Test Sürüşü Görüntüleri:

2022 kia ceed

2022 kia ceed

2022 kia ceed

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/519863/kia-ceed-makyaj-resmi-gorseller/
4
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
2
2
1
1