Etkileyici Masaüstü Duvar Kağıtları Bulabileceğiniz 10 Site

123
14
8
5
4
Bilgisayarınızı özelleştirmenin en kolay yolu, sizi en iyi yansıtan duvar kağıdını kullanmaktır. HD ve 4K gibi kalitelerde, yüksek çözünürlüklü masaüstü duvar kağıtları indirebileceğiniz en iyi 10 internet sitesini sizin için listeledik. Listedeki duvar kağıdı sitelerinin her biri son derece özel ve benzersiz görüntüler sunuyor.

Bilgisayarınızı, tabletinizi ya da akıllı telefonunuzu özelleştirmenin en iyi yolu; size özel, sizi en yansıttığını düşündüğünüz bir duvar kağıdı kullanmaktır. Masaüstü duvar kağıtları, ekran boyutu nedeniyle HD ve 4K çözünürlükte kullanılırsa çok daha etkili bir görüntü sunar. Herhangi bir arama motoruna masaüstü duvar kağıtları yazarak her zaman en doğru sonuçları alamayabilirsiniz.

Yüksek çözünürlüklü masaüstü duvar kağıtları indirebileceğiniz pek çok ücretsiz internet sitesi var. Söz konusu internet siteleri yalnızca yüksek çözünürlüklü masaüstü duvar kağıtları paylaşmakla kalmıyor, pek çok farklı sanatçının başka hiçbir yerde bulamayacağınız eserlerine de ev sahipliği yapıyor. Sizin için etkileyici masaüstü duvar kağıtları indirebileceğiniz en iyi 10 internet sitesini listeledik.

Etkileyici masaüstü duvar kağıtları bulabileceğiniz en iyi 10 internet sitesi:

  • Etkileyici şehir manzaraları için eWallpapers
  • Doğa manzaraları için Bing Wallpaper
  • Sıradışı görüntüler için Wallpaper Cave
  • Göz alıcı illüstrasyonlar için Wallhaven
  • Her hafta yeni bir duvar kağıdı için Desktop Nexus
  • Üç boyutlu duvar kağıtları için Digital Blasphemy
  • Minimalist duvar kağıtları için Simple Desktops
  • Her gün yeni bir duvar kağıdı için HDWallpapers
  • Özel olarak tasarlanmış duvar kağıtları için Deviant Art
  • Hayatın içinden görüntüler için Pexels 

Etkileyici şehir manzaraları için eWallpapers:

masaüstü duvar kağıtları, ewallpapers

eWallpapers, kullanıcılarını son derece basit bir arayüzle karşılıyor. Arayüz sizi yanıltmasın, internet sitesinde bulacağınız tüm duvar kağıtları yüksek çözünürlüklü ve başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz, özel şehir görüntülerinden oluşuyor.

Sitede, şehir manzaraları dışında da pek çok farklı kategori bulunuyor. eWallpapers üzerinden cihazınıza özel filtreli aramalar da yapabilirsiniz. Arama sonuçlarına göre seçtiğiniz cihaza ya da görüntü boyutuna birebir uygun duvar kağıtlarını keşfedebilirsiniz.

Doğa manzaraları için Bing Wallpaper:

masaüstü duvar kağıtları, bing wallpaper

Bing Wallpaper internet sitesinde keşfedeceğiniz masaüstü duvar kağıtlarına hayran kalacaksınız. Sitedeki her bir doğa manzarası, usta fotoğrafçılar tarafından kaydedilmiş olan, benzersiz görüntülerden oluşuyor.

İnternet sitesinde bulunan tüm masaüstü duvar kağıtları yüksek çözünürlüklü olarak sunuluyor. Böylece ekran boyutunuz  ne olursa olsun, Bing Wallpaper üzerinden indirdiğiniz bir duvar kağıdını, görüntü kalitesinden ödün vermeden kullanabiliyorsunuz. 

Sıradışı görüntüler için Wallpaper Cave:

masaüstü duvar kağıtları, wallpaper cave

Wallpaper Cave, birbirinden farklı pek çok sıradışı duvar kağıdı kategorisine ev sahipliği yapan bir internet sitesi. Site üzerinden usta sanatçıların hazırladığı illüstrasyonlara, doğa manzaralarına ve güncel fotoğraflara kadar pek çok farklı kategoride duvar kağıdına ulaşabilirsiniz.

Wallpaper Cave internet sitesinde oldukça gelişmiş bir arama çubuğu bulunuyor. Bu arama çubuğu üzerinden yaptığınız bir arama sonucunda, karşınıza sitede bulunan sıradışı pek çok farklı, yüksek çözünürlük masaüstü duvar kağıdı çıkıyor. Bu duvar kağıtlarını indirebilir ya da farklı sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz. 

Göz alıcı illüstrasyonlar için Wallhaven:

masaüstü duvar kağıtları, wallhaven

Gerçekçi görüntülerden hoşlanmıyor, masaüstünüzü animelerin, çizgi romanların, animasyonların süslemesini istiyorsanız Wallhaven tam olarak sizin aradığınız türde masaüstü duvar kağıtları sunan bir internet sitesi.

İnternet sitesi üzerinden başka hiçbir yerde bulamayacağınız göz alıcı illüstrasyonlara ulaşabilirsiniz. Gelişmiş filtreleme sistemi sayesinde özel boyutlu duvar kağıtlarına ulaşabilir, dilerseniz kendi üretimlerinizi internet sitesine yükleyerek farklı kullanıcıların yeteneklerinizi keşfetmesini sağlayabilirsiniz. 

Her hafta yeni bir duvar kağıdı için Desktop Nexus:

masaüstü duvar kağıtları, desktop nexus

Desktop Nexus masaüstü duvar kağıtları internet sitesi, kullanıcılarını oldukça basit bir arayüzle karşılıyor. Aradığınız her türlü kategorideki yüksek çözünürlüklü duvar kağıdına kolayca ulaşabileceğiniz internet sitesi, haftalık bülten aboneliği ile dikkat çekiyor.

Desktop Nexus’un haftalık bir bülten aboneliği bulunuyor. E-posta adresiniz ile kolayca kayıt olabileceğiniz bu bülten ile her hafta gelen kutunuza yeni bir duvar kağıdı geliyor. Bu duvar kağıtlarını hemen indirip, kullanabilir ya da kaydederek kendi benzersiz masaüstü duvar kağıtları arşivinizi oluşturabilirsiniz. 

Üç boyutlu duvar kağıtları için Digital Blasphemy:

masaüstü duvar kağıtları, digital blasphemy

Digital Blasphemy masaüstü duvar kağıtları internet sitesi, 1999 yılında beri kullanıcılarına üç boyutlu, yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları sunuyor. Sitenin geçmişi, kişisel bilgisayarların yaygınlaşmaya başlaması kadar eskiye dayanıyor.

İnternet sitesinin tek olumsuz yanı, sınırlı sayıda görüntüyü ücretsiz olarak kullanabiliyor olmanız. Digital Blasphemy’de bulunan tüm görselleri; görüntü başı ücret ödeyerek ya da yıllık ve aylık abonelik sistemlerinden faydalanarak yalnızca duvar kağıdı olarak değil, pek çok farklı alanda kullanabilirsiniz. 

Minimalist duvar kağıtları için Simple Desktops:

masaüstü duvar kağıtları, simple desktops

Minimalizm, son yıllarda pek çok insanın ilgili duyduğu yaşam tarzlarından bir tanesi. Simple Desktops internet sitesi, kullanıcılarına benimsedikleri hayat tarzını dijital dünyalarına da yansıtabilmeleri için özel olarak tasarlanmış yüksek çözünürlüklü duvar kağıtları sunuyor.

Simple Desktops’da bulunan duvar kağıtları yalnızca masaüstü için değil. Google Play ve App Store mağazalarında bulunan mobil uygulamalarını indirerek beğendiğiniz duvar kağıtlarının mobil cihazlar için olan versiyonlarına da ulaşabilir ve kolayca kullanabilirsiniz. 

Her gün yeni bir duvar kağıdı için HDWallpapers:

masaüstü duvar kağıtları, hdwallpapers

HDWallpapers internet sitesi üzerinden yalnızca yeni masaüstü duvar kağıtları keşfetmekle kalmaz, beğendiğiniz duvar kağıdının farklı cihazlara özel versiyonlarını da bulabilirsiniz. HDWallpapers, pek çok farklı cihaza uygun olarak sunduğu duvar kağıtlarıyla dikkat çekiyor.

HDWallpapers’in öne çıkan tek özelliği farklı cihazlara uygun sunduğu duvar kağıtları değil. İnternet sitesine her gün yeni bir duvar kağıdı ekleniyor. Sıradanlıktan sıkılıyor, her gün farklı bir masaüstü duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız HDWallpapers sayesinde her gün yeni bir görsel ile masaüstünüzü süsleyebilirsiniz. 

Özel olarak tasarlanmış duvar kağıtları için Deviant Art:

masaüstü duvar kağıtları, deviant art

Deviant Art internet sitesi üzerinden keşfedeceğiniz duvar kağıtları tam anlamıyla benzersiz görsellerden oluşuyor. Bunun nedeni, sitedeki tüm görsellerin dünyanın farklı yerlerinde bulunan amatör ve profesyonel sanatçılara ait illüstrasyonlar ve çizimlerden oluşuyor olması.

Deviant Art’da çoklu monitör kullanan kişileri cezbedecek pek çok sıradışı duvar kağıdı da bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra internet sitesinde, yalnızca iPhone ya da farklı mobil cihazlar için tasarlanmış duvar kağıtları da mevcut. Cihazınızı özelleştirmek için pek çok farklı seçenek sunuyor Deviant Art.

Hayatın içinden görüntüler için Pexels:

masaüstü duvar kağıtları, pexels

Duvar kağıdı ve stok görüntü denilince akla gelen ilk internet sitelerinden biri olan Pexels, son derece geniş bir görüntü arşivine sahip. Pexels üzerinden yalnızca standart duvar kağıtlarına değil, son yıllarda mobil cihazlar için popüler hale gelen hareketli duvar kağıtlarına da ulaşabilirsiniz.

Pexels internet sitesinde hayatın farklı alanlarına ait farklı görüntülere ulaşabilirsiniz. Sitedeki siyah beyaz ya da farklı renk temaları ile hazırlanmış fotoğraflar oldukça dikkat çekici. Özellikle insanın ön planda tutulduğu görseller, pek çok kullanıcı tarafından hayranlıkla karşılanıyor. 

Sizin için etkileyici masaüstü kağıtları bulabileceğiniz en iyi 10 internet sitesini listeledik. Listede bulunan masaüstü duvar kağıtları internet sitelerinin her biri, oldukça geniş arşive sahip kategorilerden oluşuyorlar. Mutlaka birinde, sizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz benzersiz bir duvar kağıdı keşfedeceksiniz. 

123
14
8
5
4
Emoji İle Tepki Ver
123
14
8
5
4