Microsoft’tan Surface Reklamında iPad Pro’ya Ağır Gönderme

0
0
0
0
0
Microsoft, Surface Pro 4 cihazı için hazırladığı yeni reklam filminde Siri ile konuşarak iPad Pro’yu adeta yağmaladı.

Tablet bilgisayarlar konusunda önemli bir kademe katleden Microsoft, iPad Pro’nun çıkışıyla birlikte “iPad Pro bilgisayarların yerini alacak.” tarzı yorumlardan oldukça rahatsız olmuş ve kendisinin bu boyutlarda kalemi olan Windows işletim sistemli bir tabletle gerçek bir bilgisayar sunduğunun altını çizmeye başlamıştı.

Ancak Apple, iPad Pro’nun son reklam filminde tam anlamıyla bir bilgisayar olduğunu iddia edince Microsoft dayanamadı ve cevap anlamındaki yeni reklamını yapıştırdı.

 iPad Pro’nun sadece bir tablet olduğunu ve Microsoft Surface Pro 4’ün gerçekten dokunmatik, stylus destekli bir bilgisayar deneyimi sunduğunu Apple’ın sesli asistanı Siri ile diyalogların geçtiği reklamında gösterdi.

Standart iOS işletim sistemiyle gelen iPad Pro’nun ekranının büyümesinin, kalem desteği kazanmasının ve profesyonel klavyeli kılıf aksesuarlarının olmasının cihazı bir bilgisayar olmadığını savunan Microsoft’un "Bir bilgisayar nedir? Sadece Cortana’ya sor” başlıklı reklamını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0