Microsoft, Yeni Korku Oyunu Blair Witch’i Duyurdu

18
2
1
0
0
Microsoft’un, Blair Witch evreninde yer alacak FPP korku oyunu Blair Witch, bugün duyuruldu.

Microsoft’un yeni korku oyunu Blair Witch, adını geçtiği mekan olan Blair Witch’ten alıyor. Çıkış fragmanında oldukça ürpertici bir oynanışı barındıran oyun, orijinal Blair Witch filminde de olduğu gibi bir ormanda yer alacak gibi görünüyor. Oyun, başlangıçta alışık olduğumuz macera oyunları gibi görünse de hemen yön değiştirip nefesinizi kesecek bir korku oyununa dönüşüyor.

Resmi basın yayınındaki notlarda şu açıklama yer aldı:

“Yıl 1996. Genç bir çocuk, Maryland Burkittsville yakınlarındaki Black Hills Forest’ta ortadan kayboldu. Siz de bu maceraya olaylı bir geçmişi bulunan eski polis memuru Ellis olarak katılacaksınız. Başlangıçta sıradan olan bu soruşturma çok kısa zamanda sonsuz bir kabusa dönüşecek. Siz, korkularınızla ve Blair Witch’le yüzleşirken gizemli bir güç, ormanın derinliklerinde peşinize düşecek.”

Görünüşe göre oyunun tümünde, modern korku oyunları P.T ve Outlast’te olduğu gibi birinci şahıs bir kamera perspektifi tercih edilecek. Blair Witch, ikisi de psikolojik korku oyunları olan Layers of Fear ve Observer’ın geliştiricileri tarafından geliştirilecek.

Oyun, 30 Ağustos 2019 tarihinde Xbox One ve PC platformlarında oynanabilir olacak.

18
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
2
1
0
0