1
0
0
0
0

Geçtiğimiz günlerde asgari ücret zammı açıklandı. Biz de yeni asgari ücret ile iPhone fiyatlarını karşılaştırdık. Masamızda iPhone SE 2022, iPhone 11 Pro, iPhone 12 Pro ve iPhone 13 Pro’ya yer verdik. Bunlar arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan iPhone 11’in performansını ve özelliklerini son çıkan model iPhone 13 Pro Max’e nasıl yaklaştırabiliriz, buna odaklandık.

iPhone 11 bizlere 6.1 inçlik bir ekran sunarken; iPhone 13 Pro Max ise 6.7 inçlik bir ekran sunuyor. Ekranı büyütmek için yapabileceğimiz bir geliştirme yok ama, iPhone 11’in de ekran büyüklüğü açısından gayet yeterli olduğunu söylemek mümkün.

iPhone 13 Pro Max’te 1 TB’a kadar hafıza seçeneğimiz varken, iPhone 11’de bu maksimum 128 GB’ye kadar yükseliyor. Ancak burada çeşitli cloud uygulamaları kullanarak hafıza yükseltme sağlayabilirsiniz.

Her ne kadar iPhone, Android tabanlı telefonlar kadar performans yükseltmeye izin vermese bile, 2019 yılında çıkan iPhone 11 hala yüksek performanslı ve gündelik işlerinizi rahatça karşılayabilecek bir telefon.

iPhone 11, 12 MP çift kamera ile gelirken iPhone 13 Pro Max 12 MP üçlü kamera ile geliyor. iPhone 13 Pro Max, iPhone 11’de yer almayan telefoto lense de sahip. Bu eksikliği harici kamera lensiyle telafi edebilirsiniz. Öte yandan iPhone 11’e ProCam ve FİLMİC Pro gibi düzenleme uygulamaları kurarak fotoğraf ve videolarınızı iyileştirebilirsiniz.

Son asgari ücret zamlarından sonra hangi iPhone kaç ayda alınır sorusunu cevapladık ve en sık tercih edilen modellerden iPhone 11 performans olarak nasıl iPhone 13 Pro Max’e yaklaşır, bu konuda ipuçları verdik. Peki siz kullandığınız telefonların performansını artırmak için neler yapıyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0