Motorola, One Action'un Kamera Performansı Sergileyen Videoları Paylaştı

13
2
1
0
0
Geçtiğimiz Cuma günü duyurulan Motorola One Action, kamerasıyla dikkatleri üzerine toplamayı başarmıştı. Şirket, telefonlarının sahip olduğu kameraların ne kadar iyi olduklarını gösteren videoları paylaştı.

Bir dönemin fatihi Motorola geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Motorola One Action’u duyurmuştu. Telefonun en iddialı ve en güzel özelliği ise tartışmasız şekilde kamerası. ‘Action Cam’, yani ‘Aksiyon Kamerası’ ismini verdiği bu kamera oldukça güzel özelliklere sahip.

Şirketin eski günlerine dönmeyi umut ettiği Motorola One Action üçlü kamera kurulumuna sahip. Telefonun Aksiyon Kamerası ise bir kamerasının ismi. Motorola, yeni telefonun kameralarının performanslarını daha yakından tanımamız için birkaç video paylaştı.

Motorola One Action

Motorola One Action, 21:9 en boy oranını kullanıyor ve dönen bir kameraya sahip. Bu sayede telefon dik durumda iken bile yatay çekim yapabiliyor ve görüntü sabitleme işlemini oldukça iyi yapıyor. One Action’un aksiyon kamerası 117 derecelik ultra geniş açılı lense de sahip.

Aksiyon kamerası hareket halindeyken bile kullanılacak bir kamera olduğundan kameranın optik görüntü sabitleyiciye sahip olacağı düşünülüyordu. Ancak bunu yerine Motorola kameraya dijital dengeleme koydu. Paylaştıkları videolardan biri de bu özelliğin ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.

Şirket ayrıca Webtekno olarak kafayı yediğimiz bir konu hakkında da video paylaştı: düşük ışıkta çekim. Aksiyon kamerası 16 MP sensöre sahip, bu sensör de dört pikseli bir pikselde birleştiriyor. Bu sayede görüntüdeki ‘noise’ daha az seviyede oluyor.

Aşağıdaki videoda ise telefon dik durumdayken nasıl yatay video çekildiğini gösteriyor. Kamera 21:9 oranını burada da koruyor.

Motorola’nın telefonda sahip olduğu bir diğer özellikte ‘timelapse’; yani hızlandırılmış çekim modu.

Son olarak paylaştıkları diğer video telefonda bulunan ‘cinemagraph’ çekim modunu gösteriyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/18/check-out-the-motorola-one-action-ultra-wide-action-camera-in-action-in-these-promo-videos/
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0