Motorola'nın 4 Arka Kameralı Telefonu One Macro, NCC Sertifikası Aldı

6
3
1
1
0
Akıllı telefon piyasasının önemli isimlerinden biri olmasına rağmen sektördeki dev şirketlerle rekabette gerilerde kalan Motorola, piyasaya sürülen yeni telefonlardaki artan kamera sayısı trendine ayak uydurmuşa benziyor. 4 arka kameralı bir cihaz çıkarmak isteyen ABD merkezli teknoloji devi, yeni cihazı One Macro için NCC sertifikası aldı.

Geçtiğimiz günlerde One serisindeki cihazları hakkında bazı detayların ortaya çıktığı Motorola, bu seriye bir süredir söylenti hâlinde olan Macro isimli yeni bir model ekliyor. Şirketin yenilikçi tasarımlarla piyasada adından söz ettirme planının önemli bir parçası olacak olan Motorola One Macro, bugün ortaya çıkan NCC sertifikasıyla çıkış tarihine bir adım daha yaklaştı.

Motorola XT2016-1 model adıyla yapılan sertifika başvurusu, daha önce aynı model numarasıyla NBTC belgelendirme kuruluşundaki başvuruda ismi geçen Motorola One Macro'yu doğruluyor. NCC sertifikasından alınan bilgiler yalnızca bununla da sınırlı değil. Sertifika verilerine göre cihaz, Bluetooth ve Wi-Fi desteğinin yanı sıra 4G ile çalışacak.

Motorola One Macro, birkaç gün önce görüntülenmişti:

Motorola One Macro

NCC sertifikası, normal olarak bu bilgiler dışında ne yazık ki başka detaylara ışık tutmuyor. Neyse ki cihaz hakkında ortaya çıkan detayların tek kaynağı NCC değil. Geçtiğimiz günlerde XDA Developers, Motorola One Macro'nun çalışır hâldeki görselini ortaya çıkarmıştı. Yukarıdan inceleyebileceğiniz görsel, damla çentikli ve nispeten kalın çerçeveli bir cihaza işaret ediyor.

XDA'nın paylaştığı görselde dikkat çeken bir diğer ayrıntıysa cihazın mor renkteki ses ve güç tuşları. Bu tuşların prototip cihaz için mi farklı renklendirildiği yoksa piyasaya sürülecek cihazlarda da böyle bir tasarım mı kullanılacağı bilinmiyor. Son olarak cihaz hakkında ortaya atılan iddialara göre One Macro'da Helio P60 SoC işlemci ve 2 GB RAM'in bulunmasının beklendiğini hatırlatalım. Motorola'nın bu yeni cihazlarıyla akıllı telefon pazarında nasıl bir etki yaratacağını önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/motorola_one_macro_gets_ncc_certification_in_taiwan_should_release_shortly-news-39287.php
6
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
6
3
1
1
0