Motorola One Zoom, Android One ile Gelmeyecek

5
1
0
0
0
Android One kullanılan Motorola One ailesinde bu gelenek değişmek üzere. Şirketin bu sene içerisinde çıkaracağı Motorola One Zoom, Android One işletim sistemine sahip olmayacak. Android One, hızlı güncellemeleriyle şirketlerin elini rahatlatan bir Android sürümüydü.

Çıkan haberlere göre Motorola One Zoom, Motorola One ailesinden olmasına rağmen Android One kullanmayacak. Motorola One serisindeki tüm akıllı telefonların Android One’a sahip olduğu düşünüldüğünde biraz şaşırtıcı gelebilir ancak Motorola’nın bu telefonu için farklı birkaç planı bulunuyor.

Telefonun özellikleri

Motorola One Zoom

WinFuture’dan Roland Quandt’a göre Motorola One Zoom, orta segment bir telefon olacak. Telefonun Avrupa sürümü Snapdragon 675 yongasetine, 4 GB RAM’e ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Eğer ki telefon ABD’de çıkış yaparsa muhtemelen daha yüksek bir RAM’e sahip olan üst segment bir sürümü de olacak. Telefonun arka tarafında dört adet kamera yer alacak ve optik sabitleme destekli 48 MP'lik Quad Bayer sensöre sahip olacak.

Motorola, son yıllarda çıkan telefonlarına bazı Amazon Alexa entegrasyonlarını uyguluyordu ki bu telefonda da bu geleneğini devam ettirecek. Roland Quandt’a göre, One Zoom’da “özel Alexa entegrasyonu” da bulunacak. Ayrıca telefonun arka tarafında bulunan Moto logosunda da ışıklandırma yer alacak.

IFA Berlin

IFA Berlin

Motorola’nın One Zoom’u, One Action’ı ve One Macro’yu 6-11 Eylül tarihleri arasında Berlin’de düzenlenecek olan IFA’da duyurması bekleniyor. IFA’da genellikle güz aylarında ya da önümüzdeki tatil sezonunda telefonlarını çıkarmak isteyen üreticiler bulunuyor. Dolayısıyla Motorola’nın üç telefonuyla birlikte bu fuara katılacak olması çok da şaşırtıcı olmayacaktır.

Android One

android one

Motorola One Zoom’da Android One kullanılmayacak olması insanlara biraz şaşırtıcı gelmiş olsa da Android One, Motorola için her şey demek değil. Motorola, hali hazırda telefonlarında Android’in stok versiyonunu kullanıyor. Tabii Android One’ın güncellemeler konusunda daha hızlı olduğu düşünülürse önemi biraz daha kavranabilir.

Motorola One Zoom, Avrupa’da 399 eurodan satışa çıkacak ve siyah ile mor olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunacak.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/08/motorola-one-zoom-android-one-smartphone.html
5
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
1
0
0
0