6
2
1
0
0

MSI, geçtiğimiz aylarda hem tasarımlarıyla hem de teknik özellikleriyle gözleri üzerinde toplamayı başaran yeni oyuncu dizüstü bilgisayarlarını tanıtmıştı. Serinin dikkat çeken modellerinden biri ise GP66 Leopard olmuştu.

Hem dizüstü olsun, hem yüksek performans ile oyunlarda beni yarı yolda bırakmasın diyenlerin tüm beklentilerini karşılamak için özenle geliştirilen MSI GP66 Leopard, hem işlemcisiyle hem güçlü GPU'suyla görevini başarıyla yerine getirmiş gibi görünüyor.

MSI GP66 Leopard

MSI GP66 Leopard'ın özellikleri neler?

Videomuzda sizin için bolca test ettiğimiz bu dizüstünün önce birlikte özelliklerine ve tasarımına göz atalım. İlk olarak tasarımından bahsetmek gerekirse, GP66 Leopard'ın son birkaç yılda iyiden iyiye alıştığımız ışıl ışıl oyuncu ekipmanlarından ve bilgisayarlarından büyük bir farkı var. MSI, bilgisayarın tasarımında daha sade ve zarif bir duruşa yönelmiş ve bu duruş sayesinde bilgisayara aynı anda hem iş hem de oyun bilgisayarı olabilme şansı sunulmuş diyebiliriz.

Biraz da teknik özelliklerinden bahsedecek olursak, 15,6 inç büyüklüğünde 144 Hz'lik FHD ekrana sahip olan GP66 Leopard, 10. nesil Intel Core i7-10870H işlemciden güç alıyor ve  NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU ile 16 GB DDR4 RAM desteği sunuyor, dilerseniz RAM 64 GB seviyesine kadar yükseltilebiliyor. 

Tabii ki en önemlisi, tüm bu teknik özelliklerin, bir oyuncu bilgisayarı olarak tanıtılan GP66 Leopard'ın performansını nasıl etkilediği. Biz de sizin için videomuzda Cyberpunk 2077, GTA V, CS:GO ve Valorant gibi oyunları en yüksek ayarlarda açarak sınırları zorladığımız ufak testler yaptık. Hem GP66 Leopard hakkında daha fazla detaylı inceleme hem de oyun performansı değerlendirmemize göz atmak için videomuzu izleyebilirsiniz.

6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0