NASA Astronotunun Köpekleriyle Çektirdiği Fotoğraf, Kısa Sürede Viral Oldu!

2
2
1
0
0
NASA Astronotunun Köpekleriyle Çektirdiği Fotoğraf, Kısa Sürede Viral Oldu!
Bir NASA astronotunun köpekleriyle beraber çektirdiği resmi NASA fotoğrafı, kısa sürede viral haline geldi.

Leland Melvin, emekli bir astronot . Dün Twitter’daki resmi olmayan Rouge NASA hesabından Melvin’in resmi NASA fotoğraflarından biri paylaşıldı.

Bu harika fotoğraf, kısa sürede bir viral haline geldi ve Twitter’da binlerce kez retweet’lendi ve beğenildi. 2009 yılında çekilen bu resmi NASA fotoğrafında Melvin’in Jake ve Scout isimli iki köpeği bulunuyor ve ona sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Ancak Melvin’in bu fotoğraf çekimi köpeklerini NASA’ya sokması pek kolay olmamış ve onları içeriye gizlice sokmuş. Zira NASA, tesis içinde köpeklerin bulunmasına izin vermiyor.

Melvin, bu fotoğrafın çekildiği sırada köpeklerin birden üzerine doğru koştuğunu, kendisinin fotoğrafı çekecek olan kişiye çekime başlamasını söylediğini ve böylece bu harika fotoğrafın ortaya çıktığını belirtiyor.

Ancak maalesef bu fotoğraftan kısa süre sonra Jake ve Scout, yaşlılık ve lenfomadan dolayı hayatını kaybetmiş. Köpeklerin anıları, Melvin’in önümüzdeki mayıs ayında çıkacak olan kitabının kapağında ölümsüzleştirilecek.

Kaynak : http://gizmodo.com/the-story-behind-this-astronauts-viral-photo-is-even-cu-1791888042
2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0