NBA 2K20’nin İlk Oynanış Fragmanı Yayınlandı

10
3
0
0
0
Neredeyse rakipsiz denilebilecek NBA 2K serisinin son oyunu NBA 2K20 için ilk oynanış fragmanı yayınlandı. Fragmanda, oyunun ikili mücadeleleri ve çevreyle etkileşimlerine oldukça fazla yer verilmiş. Oyunun fiziğinde yapılan iyileştirmeler, bu noktalarda rahatlıkla gözlenebiliyor.

2K Games sözünü tuttu ve bugün NBA 2K20’nin ilk oynanış videosunu yayınladı. Fragmanda gösterilen özelliklerin yanı sıra tahmin edebileceğiniz üzere Anthony Davis ve oyunun en yüksek puana sahip oyuncusu LeBron James gibi yıldız oyuncular da görünüyor. Oyun, ilk bakışta NBA 2K19’a oldukça benziyor ancak dikkat edildikçe aradaki ufak farklar da göze çarpıyor.

Yeni nesil konsollar gelmeden görsel anlamda büyük bir sıçrama görmek pek olası değil. Yani PlayStation 5 ve Xbox Scarlett piyasaya çıkmadan her sene çıkan oyunlarda grafiksel atlamalar beklemek hayal kırıklığıyla sonuçlanacaktır.

nba 2k20

Yukarıda da belirttiğimiz gibi fragman, oyundaki bazı yeni özellikleri tanıtıyor. Görülebileceği üzere fizik sistemi, bu oyunda daha başarılı hâle gelmiş. Bu yüzden de muhtemelen top sürme mekanikleri daha iyi olacak. Bu arada NBA 2K20’de itme mekaniğinin de bulunmayacağını belirtelim.

NBA 2K serisi, son zamanlarda yalnızca bir basketbol simülasyonu olmaktan çıkıp oyunculara oldukça yüksek görsel kaliteye sahip oyunlar sunmaya başladı. Görselliğin yanı sıra oyuncuları saatlerce bilgisayar veya konsol başına kilitleyen çok oyunculu oyun modları da oyuncular tarafından çok seviliyor.

Bilmeyenler için söyleyelim, NBA 2K20 PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch konsolları ve tabii ki PC için geliştiriliyor. Herhangi bir erteleme durumu söz konusu olmazsa oyun, 6 Eylül 2019’da raflardaki yerini alacak. Oyunla ilgili gelişmeleri kaçırmamak için bizi takipte kalın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/01/nba-2k20-gameplay-trailer/
10
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
0
0
0