Netflix’in Baş Ürün Sorumlusu: Hakan: Muhafız’ın Başarısı Bizi Çok Mutlu Etti

66
8
5
3
2
Netflix baş ürün sorumlusu Greg Peters, fantastik türde bir yapım olan Hakan: Muhafız'ın komedi veya dram türlerinin hakim olduğu Türkiye'deki başarısından dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

Los Angeles’ta düzenlenen Netflix Lab Days 2019 etkinliği’nde Webrazzi’ye konuşan Netflix baş ürün sorumlusu Greg Peters, Netflix Türkiye hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Netflix Original’in Türkiye’deki ilk projesi olan Hakan: Muhafız’ın elde ettiği başarıdan çok mutlu olduklarını dile getiren Peters, bu sayede Türkiye’de komedi veya dram değil fantastik türünde bir dizi yapabildiklerini belirtti.

Netflix’in hikayelerini anlatmak isteyen içerik üreticilerine çok önemli fırsatlar sunduğunu dile getiren Peters, bu sayede farklı işlerin ortaya çıktığını dile getirdi. Peters, Türkiye’deki ikinci orijinal yapımlarının da fantastik türünde bir yapım olacağını hatırlatırken, kendilerini tekrarlamak istemediklerini ve gelecekte farklı tür yapımların da karşımıza çıkabileceğini söyledi. Peters, şu an için Türkiye’de üçüncü bir proje yürütmediklerini de aktardı.

Kültürel farklılıklardan kaçınmadıklarının altını çizen Peters, aksine kullanıcıların bu farklılıkları görmekten hoşlandığını belirtti. Netflix’in çoğunluk olarak TV’lerden izlendiğini ve kullanıcıların büyük bir bölümünün Netflix hesaplarını birden fazla cihaz ile kullandığını dile getiren Peters,  teknik geliştirmeler konusunda 500–600 çalışana sahip olduklarını söyledi. Önerilerin platformlarında büyük önem taşıdığını dile getiren Peters, 2 - 3 kez önerildiğinde karşılık alamayan içeriklerin tekrar gösterilmediğini söyledi.

Kaynak : https://webrazzi.com/2019/03/20/greg-peters-hakan-muhafizin-basarisindan-dolayi-cok-mutluyuz/
66
8
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
66
8
5
3
2