Netflix, Lucifer'ın 5. Sezon Çekimlerinin Başladığını Fotoğrafla Duyurdu

50
4
1
1
0
Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Lucifer'ın beşinci sezon çalışmaları başladı. Netflix, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda dizinin çekimlerine başlandığını duyurdu.

Sevilen dizi Lucifer’ın yeni ve son sezonunun sesi şimdiden duyulmaya başlandı. Daha önce dizinin iptal olacağı açıklansa da hayran kitlesi iptal olmaması için oldukça büyük yankı uyandırdı. Sonuç olarak dizi Netflix ile anlaştı ve hayranlar amaçlarına ulaştı.

Netflix’te yayınlanan ve dünya genelinde fazlasıyla sevilen dördüncü sezonun ardından Lucifer, beşinci ve son sezonu yapmak üzere Netflix ile anlaşmasını sürdürdü. Dolayısıyla dizinin yapımcıları diziyi en uygun şekilde sonlandırmak için bir fırsat yakaladı.

lucifer beşinci sezon

Lucifer'ın beşinci sezon çekimleri başlıyor:

Perşembe günü Netflix’in Twitter hesabından heyecanlandıran bir paylaşım yapıldı. Netflix, oyuncuların ve yaratıcı ekibin bir masa etrafında yer aldığı sahne arkası fotoğrafını tweetledi. Tweet’in başlığı ise yeni sezonun çekimlerine başlanacağına işaret etti ve “Lucifer Sezon 5’in çekimleri yarın başlıyor!” şeklinde oldu.

Lucifer’ın 5. sezonunda nasıl bir hikaye bizleri bekliyor bilemiyoruz. Ancak internette Lucifer hakkında konuşan çoğu kişi dizinin FOX döneminde yayınlandığı zamanlarda 4. sezona bağlayan hikayeyi kapsayacağını söylüyor.

Dizinin yapımcılarından biri olan Joe Henderson ise bu sene verdiği bir röportajda yeni sezon hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Joe’nun verdiği açıklama “Sezon 5’in nasıl olabileceği konusunda fikir alışverişi yaptık. Şuan beşinci sezonun ilk sahnesi hazır, ve bu sahne bugüne kadar düşündüğümüz en iyi şeylerden biri.” şeklinde olmuştu.

Yine dizi yapımcılarının arasında yer alan başka bir isimi Ildy Modrovich’te beşinci sezon hakkında konuşmuştu. Modrovich’in açıklamaları ise “Tamamen farklı bir doğrultuya gitmeye çalışıyoruz. Eğer birileri bir tahmin yürütecekse söyleyelim: Hem insanlar hem de biz sıkılmayalım diye olabildiğince saçma ve kalıpların dışında düşünmeye çalışıyoruz. Bir fikrimiz var, ve bu fikir masaya atıldığı zaman hepimiz şok olmuştuk. Fikri on kez konuşarak daha da olgunlaştırıp ve güzelleştirdik” şeklinde oldu.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/09/06/lucifer-season-5-netflix-photo-bts/
50
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
50
4
1
1
0