Netflix Dizisi The Witcher'dan Üç Büyüleyici Poster Yayınlandı

25
2
2
2
1
Dijital yayın devi Netflix’in heyecanla beklenen yeni orijinal serisi The Witcher, 20 Aralık’ta izleyicilerle buluşacak. Başrolünde İngiliz aktör Henry Cavill’ı izleyeceğimiz dizinin resmi Twitter hesabı, The Witcher için hazırlanan etkileyici posterleri gün yüzüne çıkardı.

Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı fantastik romanına dayanan The Witcher, video oyunundan sonra bu kez de dizi olarak karşımıza çıkacak. Birkaç hafta sonra Netflix kütüphanesindeki yerini alacak olan seri, hiç şüphesiz son yılların en iddialı projeleri arasında yer alıyor.

DC evreninde canlandırdığı Superman karakteriyle milyonların sevgilisi olan İngiliz aktör Henry Cavill, ikonik serinin ana karakteri Geralt of Rivia’yı canlandıracak. Güçlü büyücü Yennefer karakterinde ise Anya Chalotra’yı izleyeceğiz. 18 yaşındaki genç aktris Freya Allan ise Cintra Prensesi Ciri’ye hayat verecek. Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Adam Levy, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerden.

The Witcher'dan yayınlanan büyüleyici poster:

Geralt

The Witcher’ın etrafındaki heyecan giderek artmışken, dizinin resmi Twitter hesabından birbirinden etkileyici posterler geldi. Daha önce paylaşılan fragman ve görsellerden, Cavill’in canlandırdığı Geralt karakterinin başarılı bir şekilde inşa edildiğini görmüştük. Yeni posterde ise İngiliz aktörün role ne kadar yakıştığına bir kez daha şahit oluyoruz.

witcher

Netflix’in yeni serisi, Sapkowski'nin yarattığı The Witcher evrenine bağlı kalacak. Kitapta geçen karakter ve olayların neredeyse tamamını dizide izleyeceğiz. Zaten serinin fantastik unsurlarla dolu olması ve malzemenin bol olduğu bir evrenin üzerine kurulu olması, beklentiyi tek başına artırıyor.

The witcher dizi

The Witcher’ın ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak. Bunların dördünde Game of Thrones ve House of Cards gibi dev yapımlardan tanıdığımız Alik Sakharov’un imzası olacak. Diğer bölümlerin yönetmenliklerini ise Alex Garcia Lopez ve Charlotte Brändström üstlenecek. Daha şimdiden ikinci sezon onayını alan The Witcher, 20 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak. 

The Witcher fragmanı:

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/the-witcher-just-released-three-mesmerizing-poster/1100-6471951/
25
2
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
2
2
2
1