Nikon, Full Frame Aynasız Kamerasını Geliştirdiğini Resmi Olarak Duyurdu

7
4
1
1
0
Kaliteli fotoğraflar denilince akla ilk gelen markalardan olan Nikon, full frame aynasız kamerasını geliştirdiğini resmi olarak açıkladı.

Optik ekipmanlar ve görüntüleme cihazları üzerinde uzmanlaşan Japonya merkezli şirket hakkında, bir süredir full frame aynasız kamerasını geliştireceği konuşuluyordu. Başlarda sızıntı olarak gelen bu bilgi, zamanla teknoloji severlerin ilgisini çekmeye başladı. Bu noktada Nikon, yaptığı bir açıklamada yapılan sızıntıları onayladı ve full frame aynasız kamerasını geliştirdiğini resmen duyurdu.

Çıkacak olan full frame aynasız sistem, optik performans seviyesini keşfeden yeni bir objektif yuvası ile yapılandırılacak. Bunun yanı sıra kamera, mevcut DSLR lenslerde özel olarak tasarlanmış F-mount adaptörü kullanılarak, fotoğraf makinesi ile uyumlu bir şekilde çalışabilecek. Konu hakkında konuşan Nikon, yeni yansıtmaz kamera ve NIKKOR objektiflerin optik performanslara yeni bir boyut kazandıracağını ifade etti.

Uzun yıllardır sektörde bulunan Nikon’un, tecrübeleri ve yetenekleri sonucu ortaya çıkarılan yeni ürün, Nikon’a göre daha önceki cihazlardan aldıkları geri bildirimlere göre iyileştirilerek üretilmektedir. Eskisinden daha zengin ve canlı görüntüler sunacak olan yeni full frame aynasız model kamera hakkında dün yayınlanan fotoğraf ise şu şekildedir.

Nikon kullanıcılarını karar vermek zorunda bırakacak olan yeni Nikon ürünü, sahip olduğu özelliklerle tüketicilerinin gereksinimlerini hakkı ile karşılayacaktır. Buna ek olarak, şu için kamera özellikleri ve fiyatlandırma gibi nitelikleri kesinleşmemiş olan yeni full frame aynasız kamera, söylentilere göre 23 Ağustos’ta yeni bilgiler ile tekrar gündeme gelecek.

Kaynak : https://petapixel.com/2018/07/24/nikon-announces-development-of-full-frame-mirrorless-camera/
7
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
1
1
0