Nintendo’nun Mini NES’i Bugünden İtibaren Satışa Sunuldu!

0
0
0
0
0
Uzun zamandır Nintendo hayranlarının beklediği mini NES’i bugün resmi olarak satışa sunuldu.

Klasik zamanların efsanesi Nintendo oyun konsolları, kalbimizin ilk sıralarındaki yerini her zaman korur. Nintendo’nun bizlere Classic Mini NES’ini duyurduğu günden bu yana eski anılarımızı tekrar canlandırabileceğimiz günü iple çekiyorduk ve NES, nihayet bugün satışa sunuldu. 

Konsolun içerisinde bizleri toplamda 30 adet klasik oyunla buluşturan Nintendo’nun bu güzelliği es geçilemez. Beraberinde gelen oyunlar ise şu şekilde: Balloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania II: Simon's Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghosts' N Ghoblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby's Adventure, Mario Bros., Mega Man 2, Metroid, Ninja Gaiden, Pac-Man, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, StarTropics, SUPER C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bowl, The Legend of Zelda and Zelda II: The Adventure of Link. Ben Final Fantasy ve Mario varsa "tamamdır!" derim yani.

Çeşitli online siteleri üzerinden, 60 Dolar gibi bir fiyata satışa çıkarılan NES için ekstra aksesuarlar da alınabiliyor, anılar tazelenebiliyor. Şunu da belirtelim, şu anlık ülkemizden alınıp alınamayacağına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2016/11/11/nintendos-mini-nes-is-out-today/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0