No Man’s Sky’da Hala Yakalanamayan, Devasa Boyuttaki Gizemli Yılan

1
0
0
0
0
No Man’s Sky oyuncularının dikkatini en fazla çeken canlı, bu devasa boyuttaki yılan oldu.

No Man’s Sky oyuncuları, oyunun çıkmasıyla birlikte ilk 24 saat içinde 10 milyon canlı türünü keşfetmişti. Bu türler arasında en heyecan uyandırıcı olanı ise aşağıda görmüş olduğunuz devasa boyuttaki yılan oldu.

Şu ana kadar kimsenin yakalayamadığı bu canavara ait aşağıdaki GIF, aslında oyunun çıkan ilk tanıtım videolarından elde edilmiş. Fakat oyuncular arasında henüz dev yılanı yakalayabilen yok. Hatta öyle ki bazı büyük forumlarda (neoGAF) yapılan tartışmalarda kullanıcılar, oyunu saatlerce oynamış olmalarına rağmen yılana ait bir ize rastlamadıklarını dile getirdiler. Haberin kaynağından yararlandığımız Kotaku ekibi de oyunu saatlerce oynamalarına rağmen yılana denk gelmediklerini, ayrıca 1.13 milyon takipçi sayılı Twitter sayfalarından kendileriyle yılanın varlığına dair bir paylaşımın yapılmadığını açıkladılar.

Oyunun direktörü Sean Murray ise artık bu sorudan nefret etmeye başladığını, çünkü bu hayvanları keşfetmenin insanın kendisini keşfetmesi gibi bir şey olduğunu söyledi. ‘Büyük devasa yaratıklar, oralarda bir yerdeler. Onları henüz ben bile göremedim, çok nadir bulunuyorlar’ diyen Murray, oyuncuların kafasındaki şüpheyi de bu açıklamayla gidermiş oldu.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0