Nubia Z20’de 8K Video Kaydı Özelliği Bulunacak

8
3
2
1
1
Nubia şirketinin CEO’su Ni Fei, şirketin yeni amiral gemisi Nubia Z20’de 8K çözünürlükte video çekebilme kapasitesine sahip olacak.

Nubia Z20, 8 Ağustos’ta piyasaya sürülecek ve sürüldüğü zaman henüz birçok telefonda bulunmayan bir özelliğe sahip olacak: 8K video kayıt edebilme. Aslında bu özelliği gördüğümüz ilk cihaz da yine Nubia’nın Red Magic 3 modeliydi.

Nubia’nın başkanı Ni Fei, Global Mobile Internet Conference’da yeni amiral gemisi Nubia Z20’nin 8K video kaydetme özelliğine sahip olacağını açıkladı. Şirketin bu özelliğe sahip bir önceki modeli Red Magic 3, saniyede 15 kare hızı ile 8K video kaydedebilme özelliğine sahipti. Nubia Z20 ise bu kare hızını artıracak. Şirket ayrıca cihazın profesyonel video kaydı için başka bir özelliğe daha sahip olacağını duyurdu.

Yüksek çözünürlükte video kaydının dışında Ni Fei, Nubia Z20’nin özel bir ekran teknolojisi ve tasarımı olacağını, bu sayede telefonun özel kamera özelliklerinden yararlanılacak. Fei’nin bu dediğinden fazla bir şey anlaşılmıyor ancak cihaz çıkana kadar daha çok bilginin geleceğini düşünüyoruz.

Nubia Z20 muhtemelen Snapdragon 855 veya Snapdragon 855+ yongası ile ve AMOLED ekran ile gelecek. Kaç adet kamera sensörünün olacağına dair bir bilgi de yok.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/07/27/nubia-z20-will-support-8k-video-recording-says-ceo/
8
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
3
2
1
1