Öğrenci Kabul Mektubunu Ergen Gibi Snapchat'ten Gönderen Üniversite

0
0
0
0
0
Öğrenci Kabul Mektubunu Ergen Gibi Snapchat'ten Gönderen Üniversite
Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Wisconsin-Green Bay Üniversitesi, öğrencilere e-posta ya da mektup yerine Snapchat aracılığıyla ulaşıyor.

Özellikle 14-21 yaş arası gençlerin neredeyse tüm vaktini harcadığı, anlık içerik tüketim alışkanlıklarına hitap eden sosyal medya platformu Snapchat milyonlarca kişi tarafından severek kullanılıyor hatta bazı insanlar tüm iletişimini bu uygulama üzerinden kurabiliyor. Bu durumun farkında olan Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Wisconsin-Green Bay Üniversitesi de gençlere hitap etmek için Snapchat'i seçmiş.

Yapılan açıklamalara göre bu üniversite mektupla ya da postayla uğraşmak yerine öğrencilere okula kabul edildikleri bilgisini Snapchat üzerinden ulaştırıyor ve böylelikle süreci hızlandırıyor aynı zamanda üniversitenin iletişim kanalı olarak Snapchat'i tercih etmesi üniversite adaylarının da hoşuna gidiyor.

Okul neredeyse her atılan Snap'e cevap veriyor

Bu üniversite öğrencilerine Snapchat üzerinden bilgi vermenin yanı sra öğrencilerin okula olan bağlılığını arttırmak ve dikkat çekmek için öğrencilerin kendisine gönderdiği Snap'lerin büyük bir kısmını yanıtlıyor ve yanıtlarında samimi detayları öğrencileriyle paylaşıyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0