Söylentiler, OnePlus 4'ün Bu Sefer Gerçekten Amiral Gemisi Katili Olabileceğini Gösteriyor

0
0
0
0
0
Söylentiler, OnePlus 4'ün Bu Sefer Gerçekten Amiral Gemisi Katili Olabileceğini Gösteriyor
Cihazları için ‘amiral gemisi katili’ tanımını yapan OnePlus’ın son telefonu hakkında ortaya çıkan iddialar, cihazın bu sefer ciddi ciddi amiral gemisi katili olabileceğini gösteriyor.

OnePlus’ın bir sonraki telefonu olan OnePlus 4 hakkında ilk dedikodular gelmeye başladı. Söylenenlere göre cihazda 8 GB RAM ve arttırılabilir 256 GB hafıza bulunacak. Hatırlayacağınız üzere bir önceki OnePlus modellerinde microSD kart desteği bulunmuyordu. Bu sebeple yeni modeldeki microSD kart desteği, cihazı bekleyen kullanıcıları oldukça memnun edecektir.

RAM tarafına geldiğimizde artık 8 GB RAM’leri duymaya alışır hale geldik. OnePlus da bu gelişime ayak uydurarak son modelinde 6 GB RAM dışında bir de 8 GB RAM versiyonuna yer verecek.

RAM ve genişletilebilir depolama seçeneklerine ek olarak OnePlus 4’te aynı zamanda 23 MP çözünürlüğünde arka kamera olacağı söyleniyor. OnePlus 3’te bu çözünürlük 16 MP’ydi. Ayrıca işlemcisi de yüksek ihtimalle Snapdragon 821 olacak, bir önceki modelde Snapdragon 820 kullanılmıştı.

Ekranında bir değişikliğin olması beklenmeyen OnePlus 4’te tıpkı 3’te olduğu gibi Full HD ekran yer alacak. Şirketin iPhone 7’ye rakip olması amacıyla duyuracakları son telefonun donanım özelliklerinin üst seviye olmasına özen gösterdiği ve bu sebeple önceki modele oranla ciddi iyileştirmelere gideceği söyleniyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0