OnePlus 7 Pro'nun Basın Fotoğrafları Ortaya Çıktı

20
7
1
0
0
OnePlus'ın üstün özelliklere sahip olacak yeni amiral gemisinin render görüntüleri açığa kavuştu.

Magazin kapağı çekiminde yeni amiral gemisiyle hünerlerini göstererek resmen şov yapan OnePlus, cihazının basına özel fotoğraflarının internet ortamında yayılmasının önüne geçemedi. Ortaya çıkan ve OnePlus 7 Pro'ya ait olan görseller, Çinli şirketin hangi renk seçeneklerini kullanıcılarına sunacağını da gösteriyor.

Arka tarafında 3 adet arka kameraya (Ana kameranın 48 MP çözünürlüğünde ve f/1,6 diyafram açıklığında olduğu bilgisi bulunuyor.) sahip olan OnePlus 7 Pro'nun fotoğrafları, daha önce hakkında ortaya çıkan diğer bilgileri de doğruluyor. Cihazın hem OIS (optik görüntü sabitleme) hem de EIS (elektronik görüntü sabitleme) teknolojileriyle donatılması ise kamera performansına önemli derecede katkı sağlıyor.

Kamera modülü içerisinde bulunan diğer kameraların, Samsung ve LG amiral gemilerinde de sıkça gördüğümüz şekilde; 16 MP çözünürlüğünde geniş açılı kamera ve 8 MP çözünürlüğünde telefoto kamerası şeklinde karşımıza çıkabileceği söyleniyor. Arka tarafı kıvrımlı yekpare camdan oluşan OnePlus'ın yeni amiral gemisinin dayanıklılık testlerinde ne hâle geleceğini hep birlikte göreceğiz.

İnternet aleminde hızla yayılan basın fotoğrafları sayesinde cihazın hangi renk seçeneklerini bizlere sunacağı bilgisine de ulaşmış bulunuyoruz. Bu doğrultuda Ayna Siyahı, Nebula Mavisi ve Kahverengi renk seçeneklerine sahip olan OnePlus 7 Pro'nun, OnePlus tarafından 14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte duyurulması bekleniyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/OnePlus-7-Pro-renders-colors-leak_id115742
20
7
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
7
1
0
0