OnePlus'ın Yeni Amiral Gemisi 7T, Android 10 ile Gelecek

9
5
1
1
0
OnePlus’ın en yeni amiral gemisi OnePlus 7T, 26 Eylül’de piyasaya çıkıyor. OnePlus, yaptığı yeni bir açıklamada OnePlus 7T serisinin Android 10 ile birlikte geleceğini belirtti.

Son dönemin dikkat çeken telefon üreticilerinden biri olan OnePlus, yeni modeli OnePlus 7T’yi perşembe günü piyasaya sürecek. Henüz piyasaya sürülmeyen telefon hakkında ise birçok ayrıntıya sahibiz.

Şirketin CEO’su Pete Lau, daha önce telefonun arka panelini gösteren fotoğraflar paylaşmıştı. 3 lensli kamera sistemine sahip olacak telefon, 90 Hz’lik bir ekranla gelecek. Bir önceki modelden daha hızlı şarj olacağı da açıklanan telefon, en son bilgiye göre Android 10 ile beraber kutudan çıkacak.

OnePlus: 'OnePlus7T'de Android 10, ön yüklü olarak gelecek'

Aslında OnePlus’ın son OxygenOS güncellemelerini gördükten sonra bu durum hiç şaşırtıcı değil. Google, Google Pixel telefonları için Android 10’u piyasaya sürdükten sonra OnePlus; OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro için Android 10 Açık Beta sürümünü kullanmaya başladı. Geçen hafta ise OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro için Android 10 temeline dayanan kararlı bir OxygenOS 10.0 sürümü yayınlandı. Bu yüzden OnePlus 7T serisi Android 10’a hazır.

oneplus 7t

Her ne kadar tahmin edilmesi zor olmasa da OnePlus 7T’nin Android’in en son sürümüyle birlikte kutusundan çıkması güzel. Gelecek yıla kadar birçok telefonun hâlâ Android Pie ile çalışacağını düşündüğümüzde OnePlus’ın bu noktada ciddi bir çalışma gösterdiği açıkça ortaya çıkıyor. OnePlus 7T’nin kutusundan Android 10 ile çıkmasının bir avantajı da Android 11 ve Android 12 güncellemelerini alacak olmayı garantilemesi.

OnePlus CEO’su Pete Lau, 7T’nin Android 10 ile yüklü olarak geleceğini açıklarken Google servislerinden yoksun olan Huawei’ye gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Pete Lau, OnePlus’ın Android 10’u Google’ın uygulama ve servisleriyle beraber yüklü olarak sunacak ilk telefon üreticisi olduğunu belirtti.

Kaynak : https://www.xda-developers.com/oneplus-7t-android-10-out-of-the-box/
9
5
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
5
1
1
0