Oppo, Dünyanın İlk 5G Konteyner Otelini Açtı

17
11
3
1
0
Oppo, Avustralya'nın Gold Coast şehrinde bir nakliye konteynerini 5G bağlantı destekli bir otel haline getirdi. Otel, müşterilere 5G deneyimiyle birlikte yeni teknolojiler sunuyor.

5G teknolojisinin hayatımıza girmesiyle birlikte internet sektörü için yeni bir dönem başlamış olacak. 5G teknolojisinin kullanıma geçirilmesi için çalışmalar tüm hızla sürerken Oppo, ilginç bir çalışmaya imza attı. Çinli teknoloji üreticisi, büyük bir nakliye konteynerini düzenleyerek, 5G bağlantı desteğine sahip olan bir otel haline çevirdi.

Oppo'nun Avustralya'nın Gold Coast şehrinde hizmete sunduğu bu otele "Oppo 5G Hotel" ismi verildi ve bu otelde bulunan müşteriler, 5G teknolojisinin neler sunabileceğini deneyimleyebiliyorlar.

İşte Oppo'nun 5G oteli

oppo 5g

Otelin tek bir yatak odası bulunuyor ve bu oda akıllı ayna, artırılmış gerçeklik hizmetleri gibi çeşitli teknolojik hizmetleri bünyesinde barındırıyor. 

Oppo 5G Hotel'in sahip olduğu artırılmış gerçeklik hizmeti müşteriler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Otelde konaklayan müşteriler, bu hizmet sayesinde kıyafetlerini üzerine giymeden deneme imkanı buluyorlar ve bu sayede kıyafetin uygun olup olmadığını kolaylıkla anlayabiliyorlar. 

Otel odasında bulunan akıllı ayna da bir müşterilerin bir aynadan alabilecekleri tüm hizmeti almasını sağlıyor. Bu akıllı aynayla müşteriler televizyon izleyebiliyor, internete bağlanabiliyor film izliyor ve özçekim yapabiliyorlar. Ayrıca odada bulunan "Her Yerde Oyun" hizmetiyle de müşterilere hem bilgisayar oyunlarını hem de Reno 5G'nin oyun kütüphanesine erişilmesine imkan veriliyor.

Tüm bu özelliklerle hizmete sunulan otelin gecelik fiyatı ise 100 dolar (yaklaşık 550 TL) seviyelerinde. Oppo bu etkileyici otelle birlikte müşterilerine 5G'yi tanıtmayı amaçlıyor.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/bilisim/dunyanin-ilk-5g-oteli-acildi/652616
17
11
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
11
3
1
0