Orijinal Jurassic Park Serisi Oyuncuları, Jurassic World 3 ile Geri Gelecek

25
3
2
2
1
Jurassic Park evrenine ait Battle at Big Rock kısa filmi geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Battle at Big Rock’ın ardından yeni bir Jurassic World filminin yayınlanacağı ortaya çıktı. Klasik Jurassic Park filminin oyuncuları, Jurassic World 3 ile beraber evrene geri dönecek.

Jurassic Park serisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 8 dakikalık kısa film ile hayranlarını karşısına yeniden çıkmıştı. Battle at Big Rock’ın dün yapılan gösterimine filmin yönetmeni Colin Trevorrow’da katıldı. Colin Trevorrow, filmin gösteriminin ardından Jurassic World 3 hakkında açıklamalarda bulundu. Filmin yönetmeni, Jurassic World 3’te klasik Jurassic Park oyuncuları Sam Neil, Jeff Goldblum ve Laura Dern’in geri döneceğini açıkladı.

jurassic park laura dern

Jurassic World’ün son filmlerinin başrolleri Chris Pratt ve Dallas Howard paylaşmıştı. Jurassic World 3’te iki ismin karakterlerinin ne durumda olacağını şu an bilemiyoruz. Jurassic World 3’le ilgili bilinen en önemli bilgi, filmin Jurassic World filmlerinin sonuncusu olacağı. 

Orijinal Jurassic Park filminin başarısının ardından The Lost World: Jurassic Park ile Jeff Goldblum geri dönmüştü. Jurassic Park III de Sam Neil’in oynadığı karakter olan Dr.Grant üzerine odaklanmıştı. Laura Dern ise 2015’te yayınlanan Jurassic World filminde kısa bir sahnede görünmüştü. 

jurassic park jeff goldblum

Laura Dern, Jurassic World 3’e önemli bir rolle geri dönmek için sabırsızlandığını açıkladı. Film ekibi de Laura Dern’in dönüşünden heyecan duyuyor. Jurassic World 3, Haziran 2021’de vizyona girecek. Klasik filmin üç yıldızının dönüşü ve vizyon tarihi haricinde filme dair bir bilgi henüz açıklanmış değil. 

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/09/25/jurassic-world-3-sam-neill-jeff-goldblum-laura-dern-colin-trevorrow/
25
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
2
1