Jurassic World'un 8 Dakikalık Kısa Filmi YouTube’da Yayınlandı

13
8
3
1
0
Jurassic World evreni, bugün yayınlanan Battle at Big Rock kısa filmi ile devam ediyor. 8 dakikalık kısa film, Jurassic World: Fallen Kingdom’ın filminin kaldığı yerden bir yıl sonrasını anlatıyor.

Jurassic World’ün yönetmeni Colin Trevorrow, daha önce bir Jurassic World kısa filmi için filmin hayranlarına söz vermişti. Colin Trevorrow sözünü yerine getirdi ve Jurassic World: Battle at Big Rock, bugün Youtube’da yayınlandı. Jurassic Park YouTube kanalında yayınlanan filmin senaryosunu Colin Trevorrow ve Emily Carmichael beraber yazdı, filmi yine Trevorrow'un kendisi yönetti. 

8 dakikalık kısa film, Jurassic World: Fallen Kingdom’un sona erdiği zamandan bir yıl sonrasında geçen olayları konu alıyor. Jurassic World: Battle Big Rock, 4 kişilik bir ailenin dinozorlarla mücadelesini anlatıyor.

jurassic world battle at big rock

Jurassic Park hayranları, yayınlanan kısa filmle beraber Jurassic Park evrenine bir kere daha kavuşmuş oluyor. 1993 yılında başlayan Jurassic Park serisi, Jurassic World serisi ile beraber devam ediyor. Bugün yayınlanan Jurassic World: Battle Big Rock’tan sonra yeni bir Jurassic World filminin beklentisi hayranlarda artmış durumda. 

Kaynak : https://mashable.com/video/jurassic-world-short-film/
13
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
8
3
1
0