Sony, Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde Filmi Hayranlarını Heyecanlandırdı

23
2
0
0
0
14 Aralık’ta çıkan Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde filmi, çıkar çıkmaz büyük bir başarıya ulaşmış ve serinin hayranları tarafından oldukça beğenilmişti. Bu başarının ardından devam filmi de muhtemelen yolda.

Sony, Cadılar Bayramı’nda çeşitli sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda 2018 yılında gösterime sunulan ve izleyenler tarafından oldukça beğenilen Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde filminin geri dönüşünü ima ederek hayranlarını heyecanlandırdı.

Çıkar çıkmaz ikonikleşmeyi başaran bu animasyon filmi, tüm zamanların en iyi Örümcek-Adam filmi olarak kabul edildi ve 2018 yılının aralık ayında yaptığı çıkışından bu yana milyonlarca hayran kazandı. Serinin bu kadar beğenilmesi sebebiyle bir devam filminin geleceği tahmin ediliyordu ancak Sony, yeni filmin beklenenden daha önce gelebileceğini gösterdi.

Sosyal medya paylaşımları, devam filmine işaret ediyor olabilir:

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Hayranları heyecanlandıran bu gelişmeler, Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde filminin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımla başladı. Yapılan paylaşımda “Örümcek hislerimiz harekete geçti” ifadelerini kullanıldı. Ardından Sony ve Sony Pictures hesapları da bu tweet’e cevap verdi.

Yapılan bu paylaşımlarla birlikte dedikodular ve söylentiler de hava da uçuşmaya başladı. Birçok insan, bunun bir devam filminin yolda olduğunun duyurusu olduğuna dair ipucu olduğunu iddia etti.

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde'nin devam filminin yolda olduğunu gösteren paylaşımlar:

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Aslında yeni filmin gelip gelmeyeceği konusu Sony’nin itinayla sakladığı bir sır değil. Stüdyonun önemli isimlerinden Amy Pascal, bu sene başında io9’a verdiği röportajda “Devam filmi üzerinde çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yeni bir film bekleyebilirsiniz” ifadelerini kullanmıştı.

Ağustos ayında filmin yönetmenleri, orijinal film başarıya ulaşırsa devam ve yan filmlerin gelmesinin muhtemel olduğunu ancak ilk filme çok odaklandıklarını ve henüz bunlar üzerine düşünmediklerini ifade etmişlerdi. Joaquim Dos Santos ve David Callaham, Miles Morales’in hikâyesini devam ettireceği düşünülen filmin yönetmenliğini üstleniyorlar.

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde filminin yapımcıları Phil Lord ve Chris Miller, örümceğin dünyasını genişletecek olan bazı televizyon dizileriyle de ilişkili durumdalar. Pascal, verdiği röportajda ayrıca “Bazı diziler yapıyoruz ve tüm bunlar birleşince anlamlı bir bütün oluşturacaklar. Yaptığımız ve bir araya getireceğimiz harika dizilere sahip olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/sony-teases-spider-man-into-the-spider-verse-sequel-announcement/
23
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
2
0
0
0