Başarılı Bilim Kurgu Oyunu Osiris: New Dawn, Xbox One'a Geliyor!

0
0
0
0
0
Bilim kurgu severler tarafından büyük ilgi gören Osiris: New Dawn, Xbox platformuna geliyor.

Geçen hafta Steam’de çıkış yapan Osiris: New Dawn, oyuncular tarafından tam puan alarak en çok oynananlar listesinde ilk 100’e hızlı giriş yaptı. Oyunun geliştiricisi Fenix Fire Entertainement, basın bültenine paylaştığı sevindirici haberle oyunlarının Xbox One platformuna da gelceğini duyurdu.


Oyuncularını 2050’li sonlarında uzak ve yabancı bir gezegene götürüyor. Bina inşa etme mekanliklerinin çok geniş bir yer edinilen yapımda, hayatta kalmak için kendimize yeni yerler inşa ederken aynı zamanda gezegendeki yabancı varlıklar/yaratıklarla büyük mücadeler vereceğiz. Ayrıca birki yetiştirme ve araç kullanabilme özelliğine de yer vermeyi ihmal etmeyen yapımcılar, oyunculara geniş bir içerik sunuyor.



Fenix Fire’ın yaptığı basın açıklamasıyla her nekadar da konsol oyuncularını sevindirsede, geliştiricilerin bizlere anlattığına göre ilk odaklanma platformu hala bilgisayarmış. Bilgisayar kullanıcılarının desteğini göz ardı etmeyen ekip, erken erişimden başarıyla çıkana kadar konsollara odaklanmayı planlıyormuş. Hayatta kalma öğelerini ve bilim kurgu temasını başarıyla bizlere aktaran Osiris: New Dawn’ın 2017 yılında tam sürüm olarak PC, Playstation ve Xbox One için çıkışını yapacak. Oyunun tam net çıkış tarihi belli olmadığı gibi, ülkemizde kaç paraya satılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Devasa oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://mspoweruser.com/osiris-new-dawn-announced-xbox-one/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0