Overwatch 2'ye Birçok Yeni Karakter Eklenecek

6
1
1
0
0
Oyun dünyasının akımlarından biri haline dönüşen Overwatch, başarısını ikinci oyunla birlikte devam ettirmek istiyor. Overwatch 2 yardımcı direktörü, yeni oyunda birçok yeni karakterle karşılaşacağımızı söyledi.

Çıktığı günden beri oyuncuların ilgi odaklarından birisi olan Overwatch, sunduğu çeşitlilik ile gerçekten eğlenceli bir yapıya sahip. Oyunun kazandığı başarıyla birlikte geliştiricisi Blizzard, Overwatch 2’yi geçtiğimiz ay resmen duyurmuştu ve iki saatlik oynanış videosu yayınlamıştı.

Oyuncuların Overwatch 2 hakkında en merak ettiği sorulardan birisi ise çıkış tarihiydi. Fakat bu noktada Overwatch ve Overwatch 2 direktörü Jeff Kaplan ilginç bir açıklamada bulunmuştu. Jeff, oyunun piyasaya sürülme zamanı ile ilgili hiçbir fikre sahip olmadığını söylemişti.

Yeni karakterler Overwatch dünyasını şekillendirecek:

overwatch 2

Overwatch 2’nin detaylarına dair de çok az bilgi bulunuyor. Bu bilgiler arasında Overwatch’taki karakterlerin Overwatch 2’ye görsel olarak yenilenerek ekleneceği bilgisi de yer alıyor. Daha önce yaptığımız haberde yedi orijinal karakterin yenilenerek Overwatch 2’ye aktarılacağını söylemiştik.

Bugün ise Blizzard, Overwatch 2’de birçok yeni karakter göreceğimizi açıkladı. Açıklama, Overwatch 2 yardımcı direktörü Aaron Keller’dan geldi. Keller’ın açıklamasına göre oyuna eklenecek yeni karakterler, Overwatch dünyasını hem anlatış hem oynanış açılarından şekillendirmeye yardım edecek.

PlayStation Blog ile röportaj yapan Aaron Keller, yeni karakterler hakkında detaya inemeyeceklerini de ekledi. Ayrıca bu karakterlerinin oynanışları hakkında da bilgi veremeyeceğini söyledi. Halihazırda birçok karakteri oynayabilen Overwatch oyuncuları, yeni karakterleri duyunca daha da heyecanlandı.

overwatch 2

Daha önce BlizzCon 2019’da röportaj veren Jeff Kaplan, yeni haritaların ve kahramanların aynı anda iki oyuna da ekleneceği bilgisini vermişti. Dolayısıyla Overwatch 2 çıktığında ilk oyun bir kenara koyulmayacak ve bu oyun da gelişmeye devam edecek.

Overwatch 2, PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve muhtemelen yeni jenerasyon konsollar için geliştirilme aşamasında. Bugüne kadar oyunun başka platformlara gelip gelmeyeceği ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi söylenmedi.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/01/overwatch-2-blizzard-heroes-new-characters/
6
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
1
0
0