Türkiye'nin En Büyük Oyun Geliştirme Etkinliklerinden 'Mağara Jam' Başlıyor!

12
6
1
1
1
Türkiye'nin en büyük oyun geliştirme etkinliklerinden biri olan Mağara Jam bu yıl da tüm katılımcıları eğlenirken oyun geliştirmeye davet ediyor.

Tükiye’deki oyun geliştiricilerin merakla beklediği Mağara Jam etkinliği, bu yıl da bomba gibi geliyor. 2 yıldır düzenlenen etkinlikte, birbirinden güzel oyunlar gelişitiriliyor ve oyuncularla genç yeteneklerin buluşması sağlanıyor.  

Geçtiğimiz yıllarda Mağara Jam etkinliğine 10.000’den fazla oyun geliştirici katılım gösterip neredeyse her türden 1.700’e yakın oyun geliştirildi. Etkinliği düzenleyen Mağara ekibi de tabii ki bu etkinliğe katılım gösteren geliştiriciler için çeşitli ödüller sunuyor. Gelin, bu yılın etkinlik tarihlerine ve ödüllerine birlikte bakalım. 

Toplam 20.000 TL'lik para ödülü ve çok daha fazlası sizleri bekliyor!

mağara jam

Daha önceki etkinliklerde de olduğu gibi Mağara Jam bu yıl da internet üzerinden çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Ancak fiziki katılım göstermek isteyen oyun geliştiriciler, İstanbul’da düzenlenecek olan Gist’te (Gaming İstanbul) Mağara Jam’in özel etkinlik alanına uğrayabilir.  

Mağara Jam’in bu yılki etkinliği Discord ve Twitch kanalları üzerinden 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe katılım ücretsiz olmakla birlikte etkinlik başlangıcına kadar kayıt yaptırma şansına sahipsiniz. Toplamda 20.000 TL para ödülü, 100 adet Mağara Loot Crate isimli özel kasa ve çekilişlerle birlikte dağıtılacak sürpriz ödüller katılımcıları bekliyor olacak. Siz de oyun geliştiriyorsanız ve rekabeti seviyorsanız birbirinden ünlü isimlerin jüri koltuğuna oturacağı Mağara Jam’i kaçırmayın! 

Türkiye'nin en büyük oyun geliştirici etkinliği olan Mağara Jam'e kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz!

12
6
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
6
1
1
1