Oyun Severler, Konami’nin Kojima’sız Duyurduğu Yeni Metal Gear Oyunu Survive’a Ağır Giydirdiler

1
1
0
0
0
Oyun Severler, Konami’nin Kojima’sız Duyurduğu Yeni Metal Gear Oyunu Survive’a Ağır Giydirdiler
Kojami’nin Konami’den ayrılmasından sonra çıkmasına pek ihtimal verilmeyen Metal Gear’ın yeni oyunu, Gamescom etkinliğinde duyuruldu.

Konami ile Kojima’nın birbirleriyle ne kadar özdeşleşmiş iki marka olduğunu biliyoruz. Metal Gear efsanesinin yaratıcısı olan Hideo Kojima geçtiğimiz aylarda Konami’nin bünyesinden ayrılmış, Kojima Productions adındaki kendi şirketini kurmuştu. Oyun severler de Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra açıkçası yeni bir Metal Gear oyununun geleceğine ihtimal vermiyorlardı. Fakat olaylar hiç böyle gelişmedi ve oyun şirketi, Metal Gear Survive adındaki bir Metal Gear oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.

Önceki oyunlara göre biraz daha farklı şekilde karşımıza çıkan Survive, 4 kişilik co-op stealth olarak tanıtıldı. Başka bir evrende hayatta kalmayı başaran Mother Base askerleriyle yarı askerlere karşı savaşı konu edinen oyundaki yarı askerler, görünüm itibariyle Phantom Pain’deki Skull’lara da bayağı bir benziyor.

Oyunla ilgili kısa bir bilgilendirmeden sonra gelelim oyunun sosyal medyadaki yankılarına. Tabii ki Kojima’sız bir Metal Gear, oyun severler tarafından pek hoş karşılanmadı. Eğer izlemediyseniz önce aşağıdan oyunun tanıtım videosunu bir izleyin, sonra da onun altındaki yorumlara bir bakının. Siz de lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşın. NOT: Oyunun ne kadar hoş karşılanmadığı videoya gelen ‘dislike’ sayısından da gayet net anlaşılıyor.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0