Sony, PlayStation 5'in Türkiye Fiyatını Açıkladı

302
46
39
23
18
Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'in Türkiye fiyatını nihayet açıkladı. Fiyat etiketine bakarak PlayStation 5'in, Xbox Series X ile ciddi bir rekabet ortaya koyacağını söylemek mümkün.

Yeni nesil konsol savaşları başlamak üzere… Hem Sony hem de Microsoft, geçtiğimiz dönemde duyurusunu gerçekleştirdikleri PlayStation 5 ve Xbox Series X ile kasım ayından itibaren daha fazla oyuncuyu ekosistemine dahil edebilemek için kıyasıya bir rekabet içine girecekler.

Geçtiğimiz ay Xbox Series X ve Xbox Series S’in Türkiye fiyatını resmi olarak açıklayan Microsoft, rekabetçi bir fiyat etiketi belirleyerek gözlerin bir anda Sony’ye, daha doğrusu PlayStation 5’e dönmesine neden olmuştu.

ps5 türkiye fiyatı

Japon teknoloji devi Sony, yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in Türkiye fiyatını nihayet açıkladı. 19 Kasım itibarıyla satışa sunulacağı daha önceden açıklanmış olan PlayStation 5, disk sürücülü (Ultra HD Blu-ray) sürümü ile Türkiye’de 8.299 TL fiyat etiketine sahip olacak. 

PlayStation 5 Digital Edition modeli ise Türkiye’de 2021 yılında satışa sunulacak ve fiyatı, satışa sunulmasına yakın bir tarihte açıklanacak. Bu arada Sony’nin PlayStation 5’in fiyatı için satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve yürürlükteki mali yükümlülüklere göre değişiklik gösterebileceği uyarısında bulunduğunu da belirtelim.

302
46
39
23
18
Emoji İle Tepki Ver
302
46
39
23
18