Final Fantasy XIV Online Starter Edition, PS4 İçin Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabilir Oldu

23
19
4
1
1
Sony, PlayStation 4 için yeni bir ücretsiz oyun kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Square Enix'in popüler oyunlarından Final Fantasy XIV Online Starter Edition, 26 Mayıs'a kadar alan oyunseverlere 1 ay boyunca ücretsiz oluyor.

Sony'nin PlayStation 4 sahipleri için başlattığı yeni kampanya, Square Enix tarafından geliştirilen ve dünyanın en popüler oyunlarından bir tanesi olmayı başaran Final Fantasy XIV'ü kısa süreliğine de olsa ücretsiz sunuyor.

Sony, oyunseverler için Final Fantasy XIV Online Starter Edition'ı kısa bir süreliğine ücretsiz yaptı. 26 Mayıs'a kadar ücretsiz olarak sunulmaya başlayan oyun, bu tarihten önce alındığı takdirde bir ay boyunca herhangi bir kısıtlama olmadan oynanabilecek.

Final Fantasy

2014 yılında piyasaya sürülen Final Fantasy XIV Online Starter Edition, Square Enix'in 2013 yılında piyasaya sürdüğü Final Fantasy XIV: A Realm Reborn'daki tüm içerikleri kapsıyor. Yani aslında seriye yakın bir isimseniz, bu oyunda daha önce hiç görmediğiniz şeyler görmeyi beklemeyin.

Final Fantasy XIV, ilk kez 2010 yılında yayınlanan çevrimiçi ya da tek oyunculu bir rol yapma oyunu. Kendine has temasıyla dikkat çeken oyun, her dönem büyük bir ilgi gördü. Bu ilgiden memnun olan Square Enix ekibi de Final Fantasy XIV üzerine çalışmalarını devam ettirerek çeşitli yeni içerikler oluşturdu ve bu ek içerikler de oyunseverler tarafından bir hayli beğenildi.

Final Fantasy XIV

Final Fantasy XIV Online Starter Edition'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler

  • PlayStation 4'ünüz ya da herhangi bir cihazınızın internet bağlantısını kullanarak PlayStation Store'a erişin. 
  • PlayStation Store'da Final Fantasy XIV Online Starter Edition'ın mağaza sayfasına erişin. Bunu yapabilmek için burada bulunan bağlantıyı da kullanabilirsiniz.
  • Oyunun fiyatının yazdığı bölümün "Ücretsiz" olarak değiştiğini göreceksiniz. Hemen altında yer alan "Sepete Ekle" butonuna tıklayın.
  • Herhangi bir bedel ödemeden oyunu PlayStation kütüphanenize ekleyin.
  • Oyunu indirdikten sonra Final Fantasy XIV Online Starter Edition'ı oynamaya başlayabilirsiniz.
23
19
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
19
4
1
1