PUBG Mobile’ın Ölüm Maçı Moduna Yeni Harita Geliyor

188
29
22
16
15
Dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunlarından PlayerUnknown's Battlegrounds’ın mobil versiyonu olan PUBG Mobile, 10. sezonuyla 9 Kasım’da geri dönecek. Oyunun arkasındaki şirket olan PUBG Corp., yakın zamanda yayınlanacak güncellemede “The Ruins” adlı yeni bir harita sunacağını açıkladı.

Geçtiğimiz yılın şubat ayında piyasaya sürüldüğünden bu yana popülerliğinden neredeyse hiçbir şey kaybetmeyen PUBG Mobile, etki alanını her geçen gün daha da artırıyor. Popüler Battle Royale oyununun birçok yeniliğe sahne olacak 10. sezonu, 9 Kasım’da başlayacak. 

PUBG Mobile’ın Hindistan’daki resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, yaklaşmakta olan güncellemenin mevcut ‘Sanhok’ haritasından esinlenerek tasarlanan “The Ruins” adlı yeni bir harita sunacağı belirtildi. Bununla birlikte, söz konusu harita yalnızca Team Deathmatch modunda kullanılabilir olacak. 

PUBG Mobile'ın yeni The Ruins haritası

pubg harita

PUBG Mobile India tarafından paylaşılan görüntü, The Ruins haritasının bir bölümü gösteriyor. Aztek esintili taş mimarisi sayesinde Sanhok haritasına oldukça benzeyen The Ruins, piramit, tapınak ve labirent benzeri yapılar içeriyor. Yeni harita, muhtlemen 9 Kasım’da başlaması planlanan 10. sezonla birlikte oyunculara sunulacak.

0.15.5 beta güncellemesinden sonra gelen PUBG Mobile oyun videoları, The Ruins'ın Team Deathmatch modunda olan Warehouse haritasından çok daha büyük olacağını gösteriyor. Birden fazla yeniden doğma noktasının olacağı yeni harita, aynı zamanda keskin nişancıların hoşuna gidebilecek pek çok nokta sunacak.

Bunlara ek olarak, yakın zaman sonra yayınlanacak olan PUBG Mobile 0.15.5 güncellemesi, araçları güçlendirmek ve aldıkları hasarı azaltmak için özel bir güce sahip olan "Sara" adlı yeni bir oyun içi karakteri de içerecek.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/games/news/pubg-mobile-0-15-5-update-new-map-the-ruins-team-deathmatch-mode-2128128
188
29
22
16
15
Emoji İle Tepki Ver
188
29
22
16
15