Realme, “Project X” Adında Gizemli Bir Beta Testi Yapacağını Açıkladı

4
1
1
0
0
Realme şirketinin CEO’su olan Madhav Sheth, Twitter’da paylaştığı bir tweet'te gizemli bir proje yaptıklarını açıkladı. Şirket, yalnızca Realme 3 Pro kullanıcılarının katılabileceği bir beta deneyici listesi açarak, hayranlarını bu listeye davet etti.

Realme, başlangıcından bu yana fiyat performans oranından ötürü orta sınıf segmentindeki akıllı telefonlar arasında ülkedeki popülerliğini bir hayli arttırdı. Geçtiğimiz ay, şirketin CEO’su Madhav Sheth’in Twitter’da yaptığı #AskMadhav etkinliğinde Madhav, şirketin RealmeOS üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı ve işletim sistemi hazır olduğu gibi resmi olarak yayınlanacağını belirtmişti.

Bugün Madhav Sheth, Twitter hesabında yeni bir şey paylaştı. Sheth, gizemli bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten bir tweet attı ve kullanıcılarından bunu tahmin etmesini istedi. Bunun yanında şirket, bu projeyi test edecek beta deneyicilerine ihtiyaç duyduklarını belirterek, bunun için Realme 3 Pro sahibi olan hayranlarından yardım istedi.

Project X adı verilen bu projenin beta testlerine yalnızca Realme 3 Pro sahipleri katılabiliyor. Geçtiğimiz ay Madhav Sheth’in RealmeOS üzerinde çalıştıklarını doğrulaması ve projenin yalnızca Realme 3 Pro sahiplerine açık olması, bu projenin RealmeOS ile ilgili olduğu düşüncesini güçlendiriyor.

Şimdilik bu projenin RealmeOS ile ilgili olup olmadığı yalnızca bir düşünceden ibaret; ancak önümüzdeki haftalarda Project X ile ilgili yeni bilgiler elimize geçecektir. Bunun için bizlere şimdilik yalnızca beklemek düşüyor.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/287887/realme-project-x-realme-3-pro-realme-os.html
4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0