Realme XT, Dünyanın İkinci 64 MP Kameralı Telefonu Olacak

9
3
3
2
1
Çinli teknoloji üreticisi Realme, önümüzdeki hafta içerisinde 64 megapiksel Samsung GW1 sensörünün bulunduğu yeni telefon modeli XT'yi duyurmaya hazırlanıyor.

Çinli teknoloji üreticilerinin piyasaya sürdükleri akıllı telefon modelleri, her geçen gün biraz daha fazla konuşuluyor. Son dönemlerde piyasaya sürdüğü telefon modelleriyle adından fazlasıyla söz ettiren Realme, şimdilerde yeni bir telefon modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin duyurmaya hazırlandığı yeni akıllı telefon modeli, geçtiğimiz dönemlerde piyasaya sürülen Realme X'in geliştirilmiş bir modeli olan Realme XT. Bu telefonu benzersiz kılan özelliğiyse sahip olduğu 64 megapiksel kamera.

Realme'nin çalışmalarını sürdürdüğü XT modelinin, yine Çinli bir teknoloji üreticisi olan Xiaomi'nin Redmi Note 8 Pro modelinde bulunan Samsung'un 64 megapiksellik GW1 kamera sensörüne sahip olacağı söyleniyor. Bu durum, iki şirket arasındaki rekabeti iyiden iyiye artıracağa benziyor.

realme XT

Realme'nin yeni telefon modelinin tüm özellikleri net olarak bilinmiyor ancak bu telefon modelinin dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağı ve Huawei P30 Pro'da bulunan degrade efektinin Realme XT'de de olacağı biliniyor. Aslına bakılacak olursa telefonun kamera düzeni de Huawei P30 Pro'yla fazlasıyla benzer.

Xiaomi, Redmi Note 8 serisini 29 Ağustos'ta tanıtacak. Realme'yse XT'yi, önümüzdeki hafta içerisinde tanıtacak. Her iki şirketin de modellerini duyurmasıyla, 64 megapiksel kameraların hayatımıza katacaklarını daha net bir şekilde görmüş olacağız.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/realme-xt-worlds-first-phone-64mp-camera
9
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
9
3
3
2
1